Autor Subiect: Schimbatorul "agata" la trecere in treapta 1?  (Citit de 13422 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Schimbatorul "agata" la trecere in treapta 1?
« Răspuns #80 : 20.Mar.2022, 12:07:11 a.m. »
Poti sa conduci relaxat, asa sunt cutiile de pe Suzuki.
Am avut Ignis II si acum am Vitara 2019 si fenomenul e ceva obisnuit.
Din ce am observat agatatul apare doar într-o anumita plaja de viteza.
Daca ai o viteza mai mare decât cea în care îi place cutiei sa schimbe, atunci va agata.
In treapta a 2-a va intra mai greu întotdeauna daca ai mai mult de 40km/h, de exemplu.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline cristidav

« Răspuns #81 : 20.Mar.2022, 12:32:36 a.m. »
Am avut Ignis II si acum am Vitara 2019 si fenomenul e ceva obisnuit.
SX4 clasic 2012 si SCross 2021, ambele fac la fel la cutie. Te obisnuiesti, ignori, te bucuri ca nu crapa timpuriu  :-j
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline ntire2000

« Răspuns #82 : 20.Mar.2022, 12:37:48 a.m. »
Cred ca la Ignis II si SX-4 2012 cutia e aceeasi.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Paminot

« Răspuns #83 : 01.Aug.2022, 06:20:33 a.m. »
Ma bucura sa aud ca nu doar a mea agata.  :)
In principiu agata a doua, de la 1 la 2 si nu si de la 3 la 2. Si asta cu cat e mai rece.
Gresarea timoneriei nu a dat roade, insa a umplut motorul de ulei pe care a trebuit sa il curat. Au dat cu un spray pe cablurile de timonerie in speranta ca va intra pe la bucse, si a sarit si pe motor.  Nu am simtit vreo diferenta. Mi s-a spus ca in acest caz e timoneria si ca ar costa 600 lei. Am intrebat, daca o schimb si face la fel ce se intampla ? Pai ,e posibil sa faca la fel ori sa agate in continuare dar altfel. Au trecut 3 ani de atunci si merge la fel, seamana cumva cu Dacia trebuie sa o cunosti.
Am mers si cu una cu motor de 1.0, au cutie cu 5 viteze si este cu mult mai precisa. Merge chair unsa.
Un alt prieten cu masina similara s-a certat cu cei de la Radacini pe acesta tema sustinand ca e ste ambreiajul. Culmea este ca dupa ce i-a batut la cap vreo jumatate de an ambreiajul a fost schimbat pe garantie. Ambreiaj nou iar masina agata la fel.
Deci asa merg ele domle.
  • SX 4 S Cross

Offline iordachec

« Răspuns #84 : 01.Sep.2023, 02:46:12 p.m. »
Salut,
Am fost și eu la Dab Auto pe Splaiul Unirii pentru revizia de 1000km și mi-au gresat ceva pe la schimbător. Nu s-a eliminat agățatul dar parca e mult mai soft.
A mea agata in 1 si 3.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

• Suzuki S Cross hibrid