Autor Subiect: Proiectul Rosia Montana: aproape de aprobare  (Citit de 13005 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Re: Proiectul Rosia Montana: aproape de aprobare
« Răspuns #20 : 29.Dec.2011, 01:59:05 p.m. »
 :clap:  Foarte frumos "dublata" reclama. Aceleasi impresii le-am avut si eu cand am vazut-o pe cealalta cu mosulica. Aia se difuza cand am fost acasa in octombrie. Plangea saracu' de sarea camesa de pre dansul, desi el avea 80 de ani si copiii lui erau probabil demult in Italia la produs, cu mici sanse de a se mai intoarce vre-odata acasa; sau la crasma, cu mici sanse de a mai pune mana pe o unealta vre-odata. Evident toti asteptau cu nerabdare momentul unic in care vor munci la mina. "... sictir, m... cu sacaz!" (citat din Parazitii&Andrei Gheorghe)

Desi in principiu nu ma opun exploatarii in sine, ceea ce trebuie avut in vedere este mai degraba o chestiune statistico-istorica, daca imi permiteti; si anume: goana dupa resurse nu s-a schimbat cu nimic in ultimele zeci de mii de ani. Fie ca s-a chemat piatra, sare, aur, titei, filmul actiunii este unul singur. Se vine, se ia, se pleaca. Beneficiile locale niciodata nu ajung nici macar la fractiuni infinitezimale din beneficiie exploatatorilor atunci cand exploatatorii sunt companii straine. Orice discutie pe tema asta este bullshit, iar sansele de schimbare a acestei stari de fapt in viitoarele milenii sunt, dupa cum orice om normal poate constata, ZERO. Asta se intampla oriunde in lume, inclusiv in statele puternice, unde guvernele sunt responsabile si trag pentru bunastarea nationala, deci cu atat mai mult se va intampla in Romania.

Din aceste motive as zice NU.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #21 : 19.Ian.2012, 10:37:24 p.m. »
Ati strans semnaturi pe forum pentru petitia anti Rosia Montana? Eu inca ma chinui sa umplu o foaie  :D.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline miocrl

« Răspuns #22 : 20.Ian.2012, 09:15:38 a.m. »
pentru a opri acest proiect e nevoie de proteste de stradasustinute puternic de un contra candidat sau un partid de opozitie  al unui tap ispasitor. altfel.. doar cu semnaturi e degeaba

si de geaba strigam "nu ne vindem tara" in strada daca nu se opreste acest proiect; jos iliescu jos basescu jos constaninescu nu va opri acest proiect

Offline sfichiu

« Răspuns #23 : 18.Iun.2012, 11:07:32 a.m. »
O reclama care m-a pus pe ganduri un pic! :-?
  • VITARA S ,Matiz

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #24 : 18.Iun.2012, 11:26:14 a.m. »
Ce impact a avut! :clap:
Go Terios!!!:)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #25 : 18.Iun.2012, 11:26:30 a.m. »
Un clip bine făcut...nu știu ce impact are, dar mie îmi place cum e făcut   B-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline toma

« Răspuns #26 : 02.Iul.2018, 08:33:57 p.m. »
Dupa ce lucrurile fusesera puse pe un fagas care ar fi putut salva previzibilul dezastru ecologic de la Rosia Montana punand in valoare patrimoniul arheologic de acolo guvernul marionetei Veorica ia o noua decizie dezastruoasa pentru Romania:  Înscrierea Roșiei Montane în Patrimoniul UNESCO a fost amânată

Citat
Comitetul Patrimoniului Mondial a decis astăzi să amâne înscrierea Roșiei Montane în Patrimoniul UNESCO. Decizia vine în urma unei solicitări făcute de Guvernul României, anunță un comunicat al Ministerului Culturii.

Din nou, fara cuvinte  X-( X-( X-(
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline remarque

Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline ntire2000

« Răspuns #28 : 11.Mar.2024, 02:46:52 p.m. »
Eu zic sa nu spunem "hop" pâna nu sarim pârleazul.
Alea 300 de tone de aur îngropate acolo fac cu ochiul altor smecheri, asa ca ne putem astepta la alte "gherle" din partea tradatorilor care ne conduc.

Apropo, oare cât ne costa ca sa intram în Schengen?
Ca padurile si petrolul le-au luat deja austriecii.

PS: de gazele din Marea Neagra ce se mai aude?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

« Răspuns #29 : 11.Mar.2024, 02:54:04 p.m. »
Apropo de făcut cu ochiul altor șmecheri:
„Licența de exploatare a RMGC expira în iunie anul acesta. Așadar cu procesul câștigat și cu licența expirata, România va fi din nou în situația sa decidă ce va face cu aurul și celelalte resurse de la Roșia Montana”.

citat de aici:
https://ziardecluj.ro/coldea-a-luat-un-milion-de-la-directorul-gabriel-resources-dag-cramer-mana-dreapta-a-infractorului-beni-steinmetz/
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip