Autor Subiect: Inlocuire baterie telecomanda S Cross  (Citit de 9642 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FritzVonSpritz

Re: Inlocuire baterie telecomanda S Cross
« Răspuns #20 : 04.Iun.2021, 05:29:43 p.m. »
Eu nu am vazut nici un mesaj sau bip. Se vede ca nu mai merg butoanele de pe telecomanda la distanta mare

Mie de aproape nu prea imi merge, fac tot felul de figuri cu bratul in aer, da-de....... In schimb, de la distanta nu am probleme.
Banuiesc ca dupa 2 ani si 3 luni incep bateriile telecomenzii mele, sa dea semne de slabiciune.
Scuze de off-topic, ca nu am SCross
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline geniul

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #21 : 03.Mar.2023, 07:34:05 p.m. »
Modul in care suzuki a facut aceasta telecomanda e o imensa porcarie. Nu o poti desface decat cu mare efort, iar acest lucru lasa urme iremediabile si masive pe telecomanda. Am fost nevoit sa bag adanc surubelnita in ea ca sa o desfac, ceea ce a lasat urme pe lateralele telecomenzii. Probabil ca au gandit acest sistem pt a te obliga ca dupa doua schimbari de baterii sa comanzi o telecomanda noua, pt bani frumosi. Altfel nu-mi explic de ce n-au gandit un mecanism mai simplu, cu un buton sau ceva de genul, pe are sa-l apesi si sa telase sa ai acces la bateria de kkt.
O porcarie din partea suzuki, aceasta telecomanda!!!
  • Sx4-Scross

Offline teutzue

« Răspuns #22 : 03.Mar.2023, 07:40:11 p.m. »

Are un loc special pe mijloc de unde o poti desface. Si eu am slutit-o putin insa avem noroc ca exista si rezerva, nu?
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

The following users thanked this post: cristidav

Offline enicky

« Răspuns #23 : 03.Mar.2023, 10:48:36 p.m. »
Modul in care suzuki a facut aceasta telecomanda e o imensa porcarie.  Altfel nu-mi explic de ce n-au gandit un mecanism mai simplu, cu un buton sau ceva de genul, pe are sa-l apesi si sa telase sa ai acces la bateria de kkt.
  Am sch. acum cateva zile bateria, este 2032, cea de cantar de bucatarie, iar clipul e cu pacalici : eu n-am reusit s-o desfac cu surubelnita, de teama sa n-o sparg, asa ca cel mai bine am folosit partea ascutita a unei lame de cutit, pe lateralul carcasei si a sarit repede capacul. Dar asta dupa ce, cum zice colegul, am lasat ceva urme, dar care se acopera cu cheia.
 Acum mi-a dat si a doua cheie avertizare... :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cristidav

« Răspuns #24 : 03.Mar.2023, 11:08:51 p.m. »
Tocmai ce am incercat si eu. Mai mult am deformat cheia... si tot n-am desfacut-o. Sistem de rahat.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #25 : 04.Mar.2023, 09:12:34 a.m. »
E făcut ca să mergi cu ea la service. :))
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline G.Mihai

« Răspuns #26 : 04.Mar.2023, 07:49:50 p.m. »
Bună seara, Eu am înlocuit bateria la telecomandă. Cu o șurubelniță am forțat un pic după care cu un cuțitaș am tot forțat pe lateral până am desfăcut capacul (ca la telecomanda de la TV). Restul procesului este exact ca în prezentarea de pe YouTube. Unde am băgat șurubelniță învelită în pânză (cum scrie în carte)a rămas o deformare dar se acoperă cu cheia. Materialul din care este confecționată carcasa este destul de moale - așa că atenție!
  • Sx4 S-Cross
Sunt un om cu o mașină!