Autor Subiect: Tutorial ungere ambreiaj  (Citit de 9688 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

PTR

• Vizitator
Re: Tutorial ungere ambreiaj
« Răspuns #30 : 15.Oct.2009, 08:58:13 a.m. »
 @zic_swift A fost gresata si tija care este actionata de pedala si care trece printr-o membrana de cauciuc? daca nu, 2-3 picaturi ulei sunt suficiente.

Offline smiles

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
  • Gen: Bărbat
  • Suza Swift GLX
« Răspuns #31 : 20.Oct.2009, 09:29:56 a.m. »
da am dat cu vaselina.sunetul se aude doar in masina.am dat cu un fel de silicon pe la parghiile de actionare si tot degeaba. o sa merg cu masina la service pana la urma.

:)DA am introdus vaselina in membrana de cauciuc....mi s-a parut o zi ca nu mai scirtiie...apoi a revenit zgomotul!
 :DAcum m-am obisnuit cu el....se aude numai daca esti la relanti,daca esti atent! #:-S
NU este singurul zgomot dealtfel...mai am unul in usile din fata!acum chiar ca sunt circotas.... :)m-am obisnuit si cu zgomotul din usi....doar e o masina!
Simplu,Eco

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #32 : 20.Oct.2009, 01:30:01 p.m. »
Si eu am avut problema asta dar s-a remediat dupa o simpla ungere la piesa respectiva fara a dezasambla acea parghie.Acum sa vedem cat o sa tina.Pana acum a trecut o luna si nu se mai aude. :good:
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
« Răspuns #33 : 27.Oct.2009, 09:52:56 a.m. »
mai... la mine scartaie in continuare. am uns tot cu tone de vaselina. se potoleste o vreme apoi iar...
cand stau la semafor si apas ambreiajul, daca am geamul deschis se aude de afara. asta sa fie tot baiul...
swift 1.3 GLX