0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Verifica suportii de la cutie e posibil ca din cauza cuplului sa se miste cutia si sa impinga in cardan, zic eu.
Salutare, știu ca e un subiect vechi, dar poate s-a mai întâlnit cineva cu problema asta și i-a dat de cap. Sunt proaspăt deținător a unu Jimny 1.5 dCi an 2007. Problema: doar in treapta a doua între 1500 -1800 turații vibrează mașina puternic, undeva in partea dreapta spate; țin sa precizez ca vibrațiile sunt atât de puternice încât aud geamul dreapta spate cum vibrează. După ce am citit in mai multe locuri care ar putea fi cauzele am observat ca mai mulți posesori au reușit sa scape de vibrații după înlocuirea ambreiajului cu unul original. Țin sa menționez ca am verificat cruci cardanice, suporți motor, transmisie etc. S-a schimbat recent uleiul și in toate cutiile/diferențiale. Vibrațiile apar indiferent de suprafața de rulare, încărcătura mașinii sau modul de rulare (2wd, 4wd). A mai reușit cineva sa rezolve problema asta prin înlocuirea ambreiajului? Mulțumesc in avans!