Autor Subiect: Antigel suzuki sx4 s-cross  (Citit de 2596 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Elenicys

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Femeie
    • Bucuresti
Antigel suzuki sx4 s-cross
« : 18.Dec.2020, 04:33:45 p.m. »
Bună ziua, ce antigel se folosește pentru sx4 s - cross 1.6 120cp, an fabricație 2016?
  • Sx4 s cros

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Antigel suzuki sx4 s-cross
« Răspuns #1 : 18.Dec.2020, 05:22:31 p.m. »
Buna ziua si bine-ai venit.

In manualul masinii nu scrie?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ...

Re: Antigel suzuki sx4 s-cross
« Răspuns #2 : 17.Dec.2021, 03:41:42 p.m. »
Scazuse nivelul de antigel asa de mult, de a trebuit sa completezi? Eu nu am bagat niciodata personal, intre reviziile anuale, pentru ca nivelul ramane constant acelasi in borcan, dupa racirea motorului. La revizia de 1 an au completat ei cu unul albastru, nu era cu sigla Suzuki, si mi-au dat bidonul cu restul de antigel, pe care il am si acuma nefolosit. In rest, la mine nu stiu sa se fi completat, mai verific ocazional cand scot frunzele de sub capota si mai pun lichid de parbriz. Atat de departe, atat de bine. (So far so good)

Mi-am adus aminte ca am comentat pe tema asta. Acum mi-a venit oarecum mie randul sa completez cu antigelul respectiv, deoarece nivelul la rece era cam cu o linie sub mijloc. Pe bidonul de mai sus scrie Dynamax G11 antigel concentrat (deci nu e antigel original Suzuki LLC Super (Blue)). Oricum, asta cica ar fi expirat acum 2 ani. Right, ca lichidul de frana, ala neschimbat de mine niciodata  =)) Am completat asa cu el pana la o linie peste mijloc, fara sa mai pun apa distilata.