Pentru ca am sarit de 100.000 de km, cred ca e cazul sa fac un bilant al satisfactiilor, in ordine aleatorie.
- Sunt foarte multumit de motor, trage suficient de bine, chiar daca e de 1 litru, are viata, se infige cand e cazul, este ceea ce-mi trebuie.
- Incantat de sistemul AllGrip, imi da o siguranta sporita, in primul rand. Ma ajuta sa intru cu ea pe unde n-as fi avut curaj cu o alta masina.
- Foarte fain modul Sport.
- Masina e destul de ok dpdv al confortului la volan. E foarte ok si la capitolul insonorizare, nu inteleg de ce se plang unii ca nu se aud in masina la viteze mari. Evident, exista zgomot, dar totusi...
- Inca am stergatoarele originale pe ea, dar ar cam trebui schimbate.
- Are ceva zgarieturi/dungi, de regula cauzate de crengile maracinilor de pe drumurile pe care am mai bagat-o. Exista si mici ciupituri, inerente, dar nimic ingrijorator.
- Dupa 100.000 de km, facuti in 2 ani si 3 luni, ma declar foarte multumit de masina, tinand cont si de banii dati, si de dotarile avute. Nu poti sa ai pretentii ca de la o masina de 40.000 de euro, cand ai dat pe ea 16.250 de euro (17.600 fara rabla), dar ai dotari de masina de peste 20.000 de euro. Am facut o gramada de comparatii inainte sa o cumpar, nu gaseam nimic de genul asta, si 4x4, si cu dotarile pe care le are, la banii astia.
- Mi-a placut de la bun inceput Vitara, mi-am dorit-o si ma bucur ca mi-am luat-o, pentru ca s-a dovedit a fi o alegere foarte inspirata.