Autor Subiect: Comportamentul vopselei in timp: matuire exfoliere  (Citit de 2117 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristidav

Re: Comportamentul vopselei in timp: matuire exfoliere
« Răspuns #10 : 11.Mar.2021, 10:26:33 a.m. »
Mulțumesc pentru răspunsuri. Scopul întrebării era acela de a afla dacă în decurs de 5 6 ani ar putea apărea probleme. Ulterior se justifica o vopsire locala dacă va fi cazul.

Un spirit cu set de roti de iarna e undeva pana în 22k, vopsea metalizata 1 ton și ceva mărunțișuri accesorii.
Nicio sansa in 5 ani. Va fi ca noua cel mai probabil.

Ma tem ca nu mai prinzi promotia. Ar cam trebui sa te grabesti. Acum 2 saptamani mai erau 20 din 200 de seturi de roti. Si daca ar mai fi un set, ar trebui ca masina sa iasa din fabrica inainte de 31.03, ca sa poata fi inregistrata. Asa ceva am inteles. Nu vreau sa-ti stric ziua, dar, daca tot ne ajutam...
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Myhay

« Răspuns #11 : 11.Mar.2021, 11:41:02 a.m. »
Stiam ca la Vitara mai este si alb perlat care este tot metalizat.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #12 : 11.Mar.2021, 12:48:24 p.m. »
  In alta ordine de idei, daca tot s-a deschis topicul asta, (absolut inutil la momentul asta, d.p.m.d.v.), am zis sa-i dam totusi oaresce valoare.
Dupa cum unii dintre voi stiti, masina fetei mele este rosie(Ibiza 2008) si in toamna anului trecut imi arata ce i-au facut ea si prietenul ei.
  Au folosit solutiile din foto de mai jos, polishul si apoi lichidul ceramic, iar rezultatul a fost impresionant : culoare vie, puternic stralucitoare, dupa orice ploaie(si au fost destule) ramanea curata(ca dupa spalatorie), iar apa ramanea broboane. Dupa spusele prietenului, se pare ca efectul se mentinea cel putin 3 luni.
  Ulterior, Mos Craciun mi-a adus si mie un set, comandate inteleg, de pe Amazon.
Sticla de polish(ptr. Mercedes) era in acel carton impreuna cu o laveta ptr. aplicare.
Pentru amatori le incarc aici :
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline stefanpomarac

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • București
« Răspuns #13 : 11.Mar.2021, 12:48:32 p.m. »
Stiam ca la Vitara mai este si alb perlat care este tot metalizat.

Exista alb nemetalizat si alb perlat care e metalizat.
  • Vitara Luxus AG hibryd / Colt 1.3

Offline stefanpomarac

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • București
« Răspuns #14 : 11.Mar.2021, 12:49:28 p.m. »
Mulțumesc pentru răspunsuri. Scopul întrebării era acela de a afla dacă în decurs de 5 6 ani ar putea apărea probleme. Ulterior se justifica o vopsire locala dacă va fi cazul.

Un spirit cu set de roti de iarna e undeva pana în 22k, vopsea metalizata 1 ton și ceva mărunțișuri accesorii.
Nicio sansa in 5 ani. Va fi ca noua cel mai probabil.

Ma tem ca nu mai prinzi promotia. Ar cam trebui sa te grabesti. Acum 2 saptamani mai erau 20 din 200 de seturi de roti. Si daca ar mai fi un set, ar trebui ca masina sa iasa din fabrica inainte de 31.03, ca sa poata fi inregistrata. Asa ceva am inteles. Nu vreau sa-ti stric ziua, dar, daca tot ne ajutam...

Masinile sunt pe stoc si trebuie inmatriculate pana la 31.03. Ceea ce e fezabil.
  • Vitara Luxus AG hibryd / Colt 1.3

Offline Dogy

« Răspuns #15 : 11.Mar.2021, 01:17:22 p.m. »
Bafta cu achizitia!
Poate depinde si cat de mult va sta direct in soare. Dar daca in 5 ani nu s-a plans nimeni de matuire, inseamna ca e ok. :)
(Cred ca discutia ar trebui mutata la Dileme...)
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

The following users thanked this post: enicky

Offline Billy

« Răspuns #16 : 16.Apr.2022, 11:19:17 a.m. »
Salut, postez si eu aici dupa ceva vreme.
Ieri am fost la dentist parcata masina in soare, draci de porumbei cacaciosi, mi au facut o franjuri. Dupa vreo ora am mers la spalatorie, si surpriza, in cateva locuri de pe plafon s a crapat lacul, luat vopseaua, etc. Nu stiu cum e posibil asa ceva.
Masina e iesita din garantie, dar am casco. Se poate oare repara pe casco??? A mai patit cineva?....
  • new vitara 1.6mt 4*4 turqoise/black (fost ford fiesta V 2008)
VITARA!!!! It lives!!!!!

Online ntire2000

« Răspuns #17 : 16.Apr.2022, 11:27:05 p.m. »
Se poate repara pe casco, nu vad de ce nu?
Problema e ca dupa aceea o sa platesti un pic mai mult la urmatoarea polita.
Fiind vorba de plafon si de vechimea tablei (esti cam la jumatatea termenului de garantie la coroziune - de 10 ani parca) ar fi chiar recomandat sa nu o lasi asa.

PS: sunt curios totusi, ce naiba au mâncat porumbeii aia de se kk acid?  :-?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #18 : 17.Apr.2022, 09:41:00 a.m. »
Se poate repara pe casco, nu vad de ce nu?
[...]

Pentru ca depinde ce acoperire ofera polita ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!