Buna Ziua ...din nou !
M-am tot lovit de inconvenientul asta la Jimnyca ...mai al meu nu are lumini in spate deloc - asa ceva !
Nu stiu daca al vostru sau altele au ...dar al meu nu are lumini in spate .Adica iti scoti ochii noaptea daca cauti in spate ceva - e durere !!
Asa ca am tot studiat problema cum sa fac sa trag 12V de la plafoniera sa imi pun lumina si in spate .Adica un firicel nu foarte gros ca dehhh...nu pun bec de 100 de w !
Initial m-am orientat spre lateralele spate stanga dreapta unde sunt cele doual lacasuri de lumina adica probabil unele modele au lampa in porbagaj ca locul este ...dar este astupat cu un dop dreptunghiular ...daca va uitati si voi .
M-am tot sucit si gandit si am ajuns la concluzia ca acolo daca pun bagaje lumina va fi obturata de ele si nu se va vedea mare lucru .
Asa ca m-am decis tot la tavan spate sa ii trag o plafoniera ...sau ceva aseamanator .
Am decis sa merg cu firul de la plafoniera fata prin partea stanga a capitonajului din tavan . Am desfacut retrovizorul prima data vezi foto cu cele doua suruburi - operatiunea este simpla !
Am desfacut parasolarul din stanga , am desfacut chederul de la usa pentru a putea cobora capitonajul sa pot trage firul prin zona respectiva , pe urma am desfacut ornamental de plastic in partea de sus ca sa pot tot asa sa trag firul , si am desfacut si manerul din spatele soferului ca sa coboare capitonajul ...vezi foto
Va continua