Autor Subiect: Antena FM  (Citit de 2417 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline flip

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
  • Gen: Bărbat
  • SX4 1.6 GS 4WD
Antena FM
« : 30.Iun.2016, 02:14:16 p.m. »
Salut,

Am reusit cumva sa rup antena radio de pe SX4, chiar la baza. A stat o vreme lipita cu poxipol, dar nu mai tine nici solutia aia. Aveti idee unde se poate gasi ceva la pret decent (baza ce se fixeaza pe plafon plus antena in sine)? Pretul de catalog mi se pare ca e undeva pe la 150-200 ron.

Merci!

Offline fireburn

Re: Antena FM
« Răspuns #1 : 30.Iun.2016, 02:36:50 p.m. »
Teoretic la orice magazin auto poti gasi antene (nu neaparat de SX4), care ar trebui sa se potriveasca (ca si prindere). Nu cred ca are nimic special antena de SX4.

Offline Alexandru03

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
  • Gen: Bărbat
  • Way of life!
« Răspuns #2 : 10.Iul.2016, 10:11:40 a.m. »
Si eu am reusit sa o rup(baza antena) iar pretul a fost de 125 lei + tva.

Offline testerics

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #3 : 27.Ian.2021, 02:21:34 p.m. »
Pentru schimbarea completa a antenei se desface baza antenei prin desurubare sau trebuie dat jos ceva din interior (in cazul in care are vreo piulita pe acolo)?
Multumesc.

Online NicNic

« Răspuns #4 : 28.Ian.2021, 10:19:26 p.m. »
Se desface capitonajul plafonului, iar apoi ai acces la piulita ce trebuie desfacuta ca sa se poata inlocui baza antenei de plafon.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline hugbear

« Răspuns #5 : 29.Ian.2021, 09:07:23 a.m. »
Nu știu dacă e nevoie de desfacerea capitonajului, cred că e suficientă extragerea luminii interioare. Începe cu asta și vezi după aia ce mai e nevoie.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline toma

« Răspuns #6 : 29.Ian.2021, 10:09:26 a.m. »
Conform manualului:

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline toma

« Răspuns #7 : 29.Ian.2021, 10:11:54 a.m. »
Deasemeni ar mai fi acest filmulet:

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #8 : 29.Ian.2021, 05:34:25 p.m. »
gasesti la ali...model aripioara de rechin, diverse culori, pret..jenant, cativa dolari. Doar ca ai de asteptat ceva pana ajunge. Si nu modifici nimic, are un surubel care se fixeaza in locul antenei originale, dupa care aripioara are adeziv pe ea si se prinde de plafon. Dar prinde la fel de prost ca cea originala, in oras e ok, pe coclauri, mai da rateuri! Doar ca scapi de o grija la spalatorie si nu mai ai bagheta magica fluturand pe masina!  :D
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle