Autor Subiect: Help! Caut manual de utilizare pentru Suzuki Ignis 1.3, VVt din 2006, format Pdf  (Citit de 1696 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gram0806

Ajutor! Am nevoie de un manual de utilizare pentru un Suzuki Ignis, din 2006, 1.3 i, 16 v, VVt. Am achiziționat, de curând un astfel de autoturism. Vechiul proprietar nu mi-a dat și manualul de utilizare. Nu știu nimic despre mașină. Îi dau cheie și plec. Nu recunosc toți martorii din bord și nu știu să deschid radio-casetofonul, plus altele.
Vă rog, trimiteți în privat pe adresa: grecu_albert2006@yahoo.com

Mulțumesc anticipat pentru ajutor!
  • Suzuki Ignis

The following users thanked this post: EF57OSX

Offline sevlis90

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Gen: Bărbat
    • HD
Buna Ziua!

M-ar interesa si pe mine acest manual de utilizare pentru Suzuki Ignis 1.3 4x4 din 2006 (sau simplu). Nu conteaza limba. Inteleg si in engleza sau maghiara. Va multumesc anticipat. E-mail:sevlis90@yandex.com
  • Subaru Justy G3X 2005 (Suzuki Ignis 1.3 4x4)

Offline enicky

@sevlis90 vezi daca gasesti aici : https://cardiagn.com/suzuki-ignis-rg413rm413-service-manual-pdf/

Se poate folosi functia CAUTARE unde se scrie in ghilimele "manual".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Christian 1

• Vizitator
      @sevlis90 vezi daca gasesti aici : https://cardiagn.com/suzuki-ignis-rg413rm413-service-manual-pdf/

Se poate folosi functia CAUTARE unde se scrie in ghilimele "manual".
El cauta ca si mine User manual, nu Service Manual,dar nu l-am gasit nici eu... :(

Christian 1

• Vizitator
Buna Ziua!

M-ar interesa si pe mine acest manual de utilizare pentru Suzuki Ignis 1.3 4x4 din 2006 (sau simplu). Nu conteaza limba. Inteleg si in engleza sau maghiara. Va multumesc anticipat. E-mail:sevlis90@yandex.com
La mine, toate cartuliile fizice din hartie is in germana, nu stiu daca te-ar ajuta. Varianta PDF nu am in nicio limba.

Offline sevlis90

• Newbie
  • *
    • HD
Va multumesc pentru raspunsuri. Da, cartea service pentru rm413 l-am gasit (in limba maghiara ceea ce e ok pentru mine). Ceea ce ma intereseaza este strict manualul de utilizare (owner/user manual), ca sa stiu si eu cum si unde activez comenzile masinii. Am fost azi sa vad un Suzuki Ignis 1.3 4x4 din 2006 (cu intentia sa cumpar) si vanzatorul pur si simplu mi-a zis sa urc la volan si sa testez eu comenzile (el nu parea interesat sa-mi demonstreze functiile masinii). Cum n-am mai vazut asemenea masina pana in momentul de fata, am bajbait. In fine, un manual de utilizare ar fi folositor. Toate cele bune!

Christian 1

• Vizitator
Daca nu stii ceva anume de la bord sau comenzi, intreaba-ma si-ti raspund. Eu am un 2008, varianta x45, 4x4. :)

Offline sevlis90

• Newbie
  • *
    • HD
E-n regula. Masina vazuta tot un x45 era. Acum stiu cum functioneaza comenzile de baza. In schimb masina in sine mi-a lasat un gust amar. Avea 130.000 km in bord (an 2006). Interiorul foarte frumos si intretinut, in schimb reglarea pe înălțime a scaunului nu functiona - era blocat pe maxim. La exterior avea urme de uzura  si mici reparatii. Indoituri cauzate de grindina. Manerul de la haion era de alta culoare si era lipit la loc grosolan (pare-se ca este o problema frecvent la acest model - caderea acelui plastic). Motorul suna bine, nu parea sa aiba probleme cu ambreiajul, statea sa plece de pe loc si cu frana de mana trasa. Cautam alt Ignis...poate mai mult noroc pe viitor.

Christian 1

• Vizitator
E-n regula. Masina vazuta tot un x45 era. Acum stiu cum functioneaza comenzile de baza. In schimb masina in sine mi-a lasat un gust amar. Avea 130.000 km in bord (an 2006). Interiorul foarte frumos si intretinut, in schimb reglarea pe înălțime a scaunului nu functiona - era blocat pe maxim. La exterior avea urme de uzura  si mici reparatii. Indoituri cauzate de grindina. Manerul de la haion era de alta culoare si era lipit la loc grosolan (pare-se ca este o problema frecvent la acest model - caderea acelui plastic). Motorul suna bine, nu parea sa aiba probleme cu ambreiajul, statea sa plece de pe loc si cu frana de mana trasa. Cautam alt Ignis...poate mai mult noroc pe viitor.
Cauta aceiasi masina, dar cu emblema Subaru adica Subaru G3x sau Subaru Justy 3, erau vreo doua decente pe Olx. :)