Autor Subiect: Tutorial desfacere bord si montare HUD S-cross( inainte de 2022)  (Citit de 769 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Am Head up display ce culege informatii de pe OBD de ceva vreme dar nu era fixat. Azi am reusit sa inchei cat de cat fixarea.

am desfacut bordul:
- cu o scula ca in poza -levier de plastic( in TM stiu chiar si de unde se poate cumpara daca nu vreti sa il desfacem impreuna pe al vostru :) ) se cracaneaza putin plasticul de la difuzorul central( inexistent la mine) si apoi se ridica rand pe rand iesind din toate clemele.
- se trage spre spatele masinii de plasticul de deasupra de ceasuri si de plasticul de jos in prima faza pentru a debloca putin, apoi tot de sus de desupra ceasurilor si cu un deget din lateral unde poate intra si prinde bine plasticul acela. iasa destul de usor
- cu surubelnita de se desface surubul de langa mufa OBD pentru a trece firul frumos direct spre mufa OBD

Am dat drumul la mufa OBD de sus in jos, am intins cablul si fixat cu soricei pana la pozitia dorita, apoi surplusul de cablu a fost prins cu soricei de alt manunchi de cabluri intr-un loc unde nu poate sa se loveasca de nimic in cazul vibratiilor. Cablul HUD-ului e destul de plat asa ca a putut iesi sub parbriz printre cele 2 plastice scoase. Plasticul mare de deasupra de ceasuri are chiar in capatul dinspre parbriz o fanta astfel incat nu am fost nevoit sa tai nimic. Pentru nu a vibra cablul am lipit ceva scoci de amortizare gros

HUD avea un scoci dublu adeziv pe el. L-am folosit pentru fixarea pe bord. Cand nu va mai tine.. probabil din cauza diferentelor de temperatura va urma faza a 3-a de fixare. Faza a 2-a va fi faza de obturare a reflexiilor. Candva

m-am inspirat la demontaj din:
https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7058.msg219252#msg219252
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

The following users thanked this post: cristidav, enicky, frenzy, trl

Offline enicky

Re: Tutorial desfacere bord si montare HUD S-cross( inainte de 2022)
« Răspuns #1 : 11.Ian.2023, 11:56:04 p.m. »
  Si ceva foto cum lucra?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Hoinar

Offline miocrl