0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Mi-e imposibil sa cred ca e cineva multumit de infrastructura noastra jalnica : autostrazi putine si proaste, drumuri nationale si sosele inguste, ce trec prin 'nspe localitati si sufocate de TIR-uri, plus carute, tractoare si alte catarage, gropi, marcaje rutiere lipsa, etc, etc.
....Totusi, sunt curios, e cineva care crede ca avem parte de o infrastructura normala din punct de vedere al sigurantei si a duratei de deplasare?
Totusi, sunt curios, e cineva care crede ca avem parte de o infrastructura normala din punct de vedere al sigurantei si a duratei de deplasare? Inafara de faptul ca ma aprind eu cand e vorba de drumurile noastre, nu inteleg de ce purtam discutia si imi e greu sa cred ca amandoi sunteti multumiti de ce avem.
Initiez acest topic cu scopul de a ne putea informa (de la cei deja patiti ...) inainte de a pleca la drum despre starea drumurilor pe unde urmeaza sa mergem ...Asa ca ... avind in vedere ca miine plec la drum luuuuuung (lung nu atit in km cit in timpul necesar parcuregeri lui) pina in capatul celalalt de tara ... Dupa ce voi trece peste podu' caruia i se face reclama aici (cu bine ... sper) ... mai fac vreo 300 km si ajung pe linga a noastra capitala ... si aici ... vesnica dilema a lu' adrian_r5 - pe centura sau prin oras (intre A1 si A2 evident). N-am mai fost prin zona din iunie anu' trecut ... asa ca daca aveti noutati ... vreun sfat, vreo indicatie / contraindicatie ... va rog nu va sfiiti (probabil undeva in jurul orei 17 voi iesi de pe A1) ..
Nu e buna recomandarea lui @gabineg, acela e un topic ce trebuie sa ramana usor de citit si util celor ce se intereseaza de starea unui anumit drum, nu trebuie sa fie un loc de discutii interminabile.