Autor Subiect: amortizoare fata/kit suspensie  (Citit de 2507 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vladberte

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
amortizoare fata/kit suspensie
« : 05.Sep.2009, 01:21:12 p.m. »
prieteni, unde/la cine pot gasi un kit de suspensie fata la un pret normal, in ideea ca de fiecare dat cand intreb la reprezentante sau pe la altii am senzatia (cel mai probabil corecta) ca au de gand sa ma distruga :) multumesc
Suzuki Ignis 1.3vvt GS 2005

Offline danker

Re: amortizoare fata/kit suspensie
« Răspuns #1 : 05.Sep.2009, 02:23:59 p.m. »
- Bine ai venit vladberte! ma bucur sa te avem printre noi, cum ne-ai gasit ?  si eu, cand caut diverse piese pentru masinutza am senzatia de care vorbesti, incearca sa iei legatura cu  Mihai (wayoflife) da-i un pm, intreaba-l si vezi ce-ti zice.
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #2 : 05.Sep.2009, 02:40:05 p.m. »
De...daca v-ati luat masinii straine.....la meteor sau bardi ati incercat? Daca nu ma insel ambele companii au originii in Ungaria.
Succes! :D

Offline miocrl

« Răspuns #3 : 05.Sep.2009, 03:21:08 p.m. »

Offline vladberte

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
amortizoare fata/kit suspensie
« Răspuns #4 : 05.Sep.2009, 09:00:54 p.m. »
ma bucur ca v-am gasit, iar reusita ii apartine dragului de google
si ca sa raspund la "daca v-ati luat masini straine..."  =)) e, aici nu pot sa ma bucur ca noi avem suzuki si chiar e ieftin de intretinut, dar nu e normal sa-ti ceara 700ron/buc la kit suspensie + nu vroiam gaze fantastice:)
salut
Suzuki Ignis 1.3vvt GS 2005

Offline cobra20

« Răspuns #5 : 05.Sep.2009, 09:07:27 p.m. »
salut si bine ai venit. 700 ron pe bucata? atat au vrut sa ceara cand am intrebat si eu dar era pentru  2 buc stanga si dreapta, daca poti da o fuga in ungaria gasesti mai ieftin
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
« Răspuns #6 : 14.Sep.2009, 09:47:39 p.m. »
Salut, si eu caut asa ceva :). Incet incet vor trebui schimbate si la mine amortizoarele:

Iaca niste preturi de la Unix:

KYB (Japonia) - 285 Ron / buc. - gaz

Monroe () - 230 Ron / Buc. - gaz - http://www.unixauto.ro/UnixOnline/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P17701&cMegnNr=2899

Optimal (Germania) - 389 Ron /buc.

Inca nu stiu mai multe despre amortizoare, deci, daca veti ceva info, bagati cu drag :D.

De care exista: cu gaz, cu ulei??? etc ... ce mai trebuie schimbat in afara de amortizorul propriu-zis, etc.

Multumesc!

Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar