Autor Subiect: RADAR BRAKE SUPPORT  (Citit de 9972 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: RADAR BRAKE SUPPORT
« Răspuns #40 : 13.Nov.2022, 11:58:27 p.m. »
Interesant ce spui tu cu eroarea aia in bord...
  Ei, fiecare reactioneaza in felul lui la o situatie care nu i s-a mai intamplat !
Cred ca nu gresesc daca spun ca mi s-a activat de peste zece ori si n-a ramas avertizarea blocata... probabil surpriza, socul... si a oprit motorul. Si nici p-aici n-am mai auzit situatia... :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline miocrl

« Răspuns #41 : 14.Nov.2022, 03:00:56 p.m. »

mesajele de eroare sunt descrise in manualul utilizatorului la capitolul 3 pagina 99(3-99)

Stiti unde gasesc Manualului Utilizatorului in format electronic aici pe forum?

Offline enicky

« Răspuns #42 : 14.Nov.2022, 03:29:14 p.m. »
mesajele de eroare sunt descrise in manualul utilizatorului la capitolul 3 pagina 99(3-99)

Stiti unde gasesc Manualului Utilizatorului in format electronic aici pe forum?
E de notat, ca poate ramane blocata avertizarea.
https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6808.msg284869#msg284869
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ocoleanui

« Răspuns #43 : 30.Mar.2024, 11:50:11 a.m. »
Am sistemul asta RBS la Swiftul din 2021. La S-Cross nu am asa ceva, desi ambele sunt Passion :).
Am si ceva km condusi, dar tot nu am inteles cum functioneaza/franeaza RBS-ul asta.
Ce am observat? Atunci cand am o viteza mai mare 50/60 km si franez mai tarziu, incepe si piuie si se aprinde si martorul acela in bord cateva sec. Dar nu simt nimic la franare. De asemenea piuie mereu cand merg pe langa acele gardulete de langa tramvaie.
Eu credeam ca RBS imi franeaza el masina, in acele momente... Dar cred ca el este un fel de atentionare. Adica cand deja piuie, inseamna ca trebuie sa franezi putin mai tare :))...
Sincer, nu il bag in seama ca NU am incredere in asa ceva.
Dar, chiar o sa ma apuc sa studiez asa ceva.
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline Romix

« Răspuns #44 : 30.Mar.2024, 12:10:02 p.m. »
Îți și frânează mașina, nu doar piuie. Ai avut “noroc” până acum dacă nu a pus frâna mașină singură. Am pățit-o o dată, pe lângă gardul de pe Mihai Bravu de separare a benzii de șinele de tramvai. A pus frâna brusc de m-am și speriat am zis ca am lovit ceva (mai ales ca se aude și un huruit … cred ca sistemul ABS intră și el). Norocul meu ca nu aveam mașină în spate.
  • Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019

Offline ocoleanui

« Răspuns #45 : 30.Mar.2024, 12:14:51 p.m. »
Îți și frânează mașina, nu doar piuie. Ai avut “noroc” până acum dacă nu a pus frâna mașină singură. Am pățit-o o dată, pe lângă gardul de pe Mihai Bravu de separare a benzii de șinele de tramvai. A pus frâna brusc de m-am și speriat am zis ca am lovit ceva (mai ales ca se aude și un huruit … cred ca sistemul ABS intră și el). Norocul meu ca nu aveam mașină în spate.

Probabil franeaza usor, daca nu simt...
Acolo pe Mihai Bravu imi piuie din metru in metru si mie.
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline Romix

« Răspuns #46 : 30.Mar.2024, 12:40:02 p.m. »
Frânează bine când intră frâna. Deocamdată nu ți-a frânat, ci ai avut doar avertisment.
  • Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019

Offline GoneFishing

« Răspuns #47 : 30.Mar.2024, 12:55:02 p.m. »
Frânează bine când intră frâna. Deocamdată nu ți-a frânat, ci ai avut doar avertisment.

La mine a franat violent de 2 ori - credeam ca s-a rupt ceva in masina.
A treia oara a franat fin..
  • SUZUKI VITARA 1.4, BOOSTERJET, AT, AllGRIP, 2019
- cu siguranta niciodata prostit pentru a 2-a oara de SUZUKI ;>)