Autor Subiect: New Ignis vs Dacia Sandero Stepway  (Citit de 6094 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline FritzVonSpritz

Re: New Ignis vs Dacia Sandero Stepway
« Răspuns #50 : 29.Iul.2019, 08:24:43 p.m. »
0.9 e TURBO

Insa nenea, de 72 de ani, nu stiu cat o sa foloseasca turbo-ul......ca nu cred ca o duce la peste 3.000 de ture
Daca am zis ceva gresit, mea culpa, nu stiu cum este cu motor turbo, nu am avut, nu am prea citit, nu m-a interesat
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, Soimu, gabi males

Offline enicky

« Răspuns #51 : 29.Iul.2019, 09:53:25 p.m. »
Daca am zis ceva gresit, mea culpa, nu stiu cum este cu motor turbo,
   Eu sunt fan desene animate si am inteles asa : turbina face BUUM, benzina o "arde"  ca in animatie si masina isi ia zboru'  ! :-)) :-))

Lasand gluma, am un vecin tot pescar, are un Logan nou 0,9 zicea ca fuge, dar a avut probleme la urcat la balta cu el. Poate ma lasa sa fac o tura cu el.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #52 : 29.Iul.2019, 09:58:54 p.m. »
@enicky glumeam cu ce am scris mai sus, sunt convins ca stii ce e o turbina

• Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline boga81

« Răspuns #53 : 30.Iul.2019, 04:17:04 p.m. »

Insa nenea, de 72 de ani, nu stiu cat o sa foloseasca turbo-ul......ca nu cred ca o duce la peste 3.000 de ture
Daca am zis ceva gresit, mea culpa, nu stiu cum este cu motor turbo, nu am avut, nu am prea citit, nu m-a interesat

Daca are turbina, nu are cum sa nu o foloseasca. De aia ai cuplu la turatie joasa la motoare turbo

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm