Autor Subiect: Solutii bare portbagaj pentru varianta ne-echipata (COOL!)  (Citit de 5245 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline zykl0n3

Re: Solutii bare portbagaj pentru varianta ne-echipata (COOL!)
« Răspuns #20 : 15.Iul.2022, 03:28:50 p.m. »
Va salut,
De circa 3 ani caut o solutii sa montez bare de portbagaj pe o Suzuki Vitara 2016 varianta simpla Cool. Dand ornamentul de cauciuc jos, am constatat ca are doar 4 urechi de prindere in fata si in spate si ca nu are gaurile date in plafon, pentru a permite montarea unor bare longitudinale pe care as putea sa le gasesc la dezmembrari. A gasit cineva vre-o solutie? Exista un anume adaptor pentru urechile respective?
Cele bune

Eu am un Suzuki Vitara Cool din 2015, si in cazul meu, sub acele ornamente de plastic, se gasesc niste urechi de prindere sub forma de U intors sudate de plafon. Drept urmare, am montat fara probleme barile originale de la Suzuki ( cod. 78901-54P10-000 ).

• Suzuki Vitara

The following users thanked this post: NicNic

Offline szdenes

« Răspuns #21 : 31.Iul.2022, 07:19:08 p.m. »
Montati Thule 183092 cu Thule Rapid system 753, codul respectiv corespunde pentru SX4 Scross cu fixed points. Cu Thule Wingbar 961. Montat pe Vitara Cool de al meu, functioneaza perfect.
  • Suzuki Vitara 2017

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

« Răspuns #22 : 31.Iul.2022, 11:25:05 p.m. »
   Daca esti amabil sa pui si foto, ar fi super. Oricum, multumim mult!
O intrebare : la mers pe gol, fac zgomot, la o anumita viteza ?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline szdenes

« Răspuns #23 : 01.Aug.2022, 11:36:54 a.m. »
Nu este zgomotos. Numai cand este demontat profilul din cauciuc pentru montare port bicicleta.
  • Suzuki Vitara 2017

The following users thanked this post: ntire2000, enicky

Offline enicky

« Răspuns #24 : 01.Aug.2022, 01:36:12 p.m. »
   Aaa, ce frumos vine !!  :good:  Multumesc mult !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip