Autor Subiect: Trosneala  (Citit de 9656 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Trosneala
« Răspuns #60 : 14.Oct.2009, 09:27:19 p.m. »
ooooi
extrem de mult
daca ai timp si chef nu ar strica sa detaliezi costurile

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Gen: Bărbat
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #61 : 14.Oct.2009, 10:11:18 p.m. »
si a mea a fost tot cam asa de lovita IN FATA...dar vad ca la tine a fost si radiatorul afectat...totusi 15000 lei este un pret mediu daca te apuci si iei in calcul toate piesele, manopera, si foarte scumpa vopsirea...la sx4 numai un far e 16 mil din cate tin minte...si problema legat de problema cu luciul mergi inapoi si spunele...nu trebuie sa fie diferenta intre lacul vechi si cel nou :D
Suzuki SX4 1.5 GS :)

razak

• Vizitator
« Răspuns #62 : 14.Oct.2009, 11:53:38 p.m. »
la swift am luat eu azi 2 faruri cu 280 ron bucata

Offline sprite

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #63 : 15.Oct.2009, 10:38:01 a.m. »
ooooi
extrem de mult
daca ai timp si chef nu ar strica sa detaliezi costurile

Aici e devizul de la service...cam mult, de acord cu tine. Peste, se mai adauga 274 lei plansa de bord dreapta, 900 lei airbagul cu transport cu tot; dar astea sunt parfum. Plus ceva colaterale: sufa, maruntisuri...

« Ultima Modificare: 15.Oct.2009, 10:45:04 a.m. de sprite »

Offline miocrl

« Răspuns #64 : 15.Oct.2009, 11:55:57 a.m. »
ai paltit si husa cu care au protejat scaunul si volanul :P

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #65 : 15.Oct.2009, 04:32:19 p.m. »
Multam, le-am pastrat pe astea, n-au nimic...

Am primit si airbagul... nou-nout, rapid, din Ungaria, via Trixi... careia ii multumesc pentru promptitudine si tot ajutorul. La fel, WayofLife!   :good:

ps: ...am casco, de azi.  =))

cu multa placere!ma bucur ca esti multumit.(dar sa stii ca ma bucur la fel de mult si de casco) :good:

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #66 : 18.Ian.2010, 05:34:10 p.m. »
Si eu care ma gandeam ca din vara sa renunt la casco ca doar "nu o sa mi se intample tocmai mie"... Incep sa am ganduri sa il mai tin.. Mai ales ca sunt "tanar si nelinistit".. Am terminat de citit topicul asta cam indurerat.. E nasol sa stii ca ti-ai busit masina din vina "bunei functionari a semafoarelor in romania" si ca o platesti din buzunarul tau. In vest mai mult ca sigur se rezolva...

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
« Răspuns #67 : 18.Ian.2010, 08:09:14 p.m. »
pastreaza-ti casco...mie mi-a lovit masina o colega de munca (soferita de altfel :)) fix in parcarea de la munca. deci se poate intampla oriunde si oricui:)
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #68 : 19.Ian.2010, 03:59:47 p.m. »
pastreaza-ti casco...mie mi-a lovit masina o colega de munca (soferita de altfel :)) fix in parcarea de la munca. deci se poate intampla oriunde si oricui:)

o sa fie cam greu pentru un simplu student.. am timp sa ma mai gandesc pana in iulie..

Offline DarkDac

• Full Member
  • Mesaje postate: 101
« Răspuns #69 : 27.Ian.2010, 10:28:16 p.m. »
ce frumos ar fi sa fie vreo 100 de swift-ari pe forumul asta...si in caz de accident, cum a patit sprite....faceam toti cate 100 de lei donatie si iesea si el mai ieftin cu reparatia......
daca tot rade lumea ca avem masini mici, si nu sunt de alea nemtesti mari si pe motorina, macar sa le aratam ca suntem mai uniti ca ei