Autor Subiect: New Vitara in imagini - poze si filme  (Citit de 42458 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline perfidus

Re: New Vitara in imagini - poze si filme
« Răspuns #280 : 04.Iul.2020, 01:27:58 a.m. »
Da, e un canal cu multa caterinca, insa cu informatii directe (si evident ca unele mai sunt subiective) de la utilizatori, nu dirijate de pe filiere oficiale.
Ca informatie eronata, pentru cei care vor sa ia in serios sfatul de la final legat de alegerea Duster-Vitara, mentionez afirmatia ca poti primi faruri LED doar la Luxus (cu trapa) - gresit, sunt prezente incepand de la echiparea de baza Cool (pentru mild-hibrid) sau de la Spirit (pentru clasicul 1.4 de 140 cai).
Si a mai zis ceva legat de tractiunea integrala permanenta cu repartitie 80-20, si aici a fortat-o in sensul ca e putin mai ... discutabil si este un site special care va poate lamuri, aici. . Va recomand mai ales partea ce descrie sistemul Synergetic Vehicle Dynamics Control, inovatie Suzuki.
Acest AllGrip Select pe mod Auto merge in principiu ca un 2WD pur (100-0), daca nu se pierde aderenta pe fata. E cam ca Allgrip-ul Auto de la Ignis si Swift, doar ca actionarea cuplajului  transmisiei pe spate la alunecare pe puntea fata se face electronic si mai precis, nu prin vascozitate.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline Bobi

« Răspuns #281 : 04.Iul.2020, 05:00:31 a.m. »
"Cum trage mizeria"

Offline gabi males

« Răspuns #282 : 04.Iul.2020, 11:03:12 a.m. »
Da, băieții au un stil aparte de prezentare. Mai o glumă, un pic de caterincă dar, spre deosebire de emisiunile de specialitate de la TV(unde prezentatorii recită doar ideile cu care au fost de acord producătorii autovehiculului) acești băieți își exprimă părerile la primul contact cu mașina. Și, ceea ce spun, se referă strict la mașina prezentată.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline FlorinS

« Răspuns #283 : 31.Aug.2020, 02:41:49 p.m. »
Va salut,

Am incercat sa fac ceva frumos cu noua jucarie pe nume Suzi prin DB  :D .

• Suzuki Vitara

The following users thanked this post: enicky, Dogy, gabi males, andreicukapp, badmania98

Offline ntire2000

« Răspuns #284 : 31.Aug.2020, 04:04:47 p.m. »
Frumos dar riscant.
Nu mai fa d-astea fara roata de rezerva (daca o ai, ignora  ;)), ca nu stii ce gasesti aruncat prin apa.
A patit-o un amic, s-a ales cu o guma taiata într-o chestie metalica de la ceva utilaj agricol.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: FlorinS

Offline badmania98

« Răspuns #285 : 31.Aug.2020, 09:21:52 p.m. »
@FlorinS:  Frumos. Aștept să dea o ploaie zdravănă în București și postez un filmuleț cu Vitara în apă mai mare. :happy:
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline FlorinS

« Răspuns #286 : 14.Feb.2022, 10:46:07 p.m. »
Suzi s-a plictisit de singurătate și am achiziționat(pentru sotie) un swift. Potrivire maximă 😄.
  • Suzuki Vitara

The following users thanked this post: enicky, teutzue, toma, Dogy, badmania98

Offline enicky

« Răspuns #287 : 15.Feb.2022, 12:23:08 a.m. »
Am incercat sa fac ceva frumos cu noua jucarie pe nume Suzi prin DB  :D .
   Super ! S-o stapanesti sanatos ! :good: Idem Swift-ul !
Mi-a placut maxim clipul, mai ales ca mi-am amintit de 2020 cand am stat la o pensiune la care puteam sa ajung doar  trecand  printr-un parau doar putin mai adanc. Si asta faceam de 2-4ori pe zi. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip