Autor Subiect: filtre mai bune  (Citit de 880 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dragos r

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Gen: Bărbat
    • iasi
filtre mai bune
« : 26.Mai.2020, 09:10:00 a.m. »
Am eu o problema sau este necesar sa inlocuiesc filtrele ( aer, polen) cu unele mai bune ( daca există)?
In habitaclu intra orice miros de noxe , fum etc, ca si cum nu as avea filtre. Am facut revizia acum 2 luni la reprezentanta Suzuki, unde au fost schimbate si aceste filtre.
Am un  sx4 1.6 4x4  2011 cu climatronic achizitionat sh in 2019.
Daca tot am mentionat de clima, mai am o problema: pe modul inchis, intra aer cald (vara chiar nu am nevoie :D) . E o problema sau asa e ea?
  • sx4

Offline migabi

Re: filtre mai bune
« Răspuns #1 : 26.Mai.2020, 10:42:58 a.m. »
Am eu o problema sau este necesar sa inlocuiesc filtrele ( aer, polen) cu unele mai bune ( daca există)?
Cel mai apropiat ca pret este filtrul cu carbune activ si daca pui si un rinichi poti sa te arunci la un filtru cu polifenol. Mirosul de noxe e prezent si la mine indiferent de filtru, probabil ca abaterile filtru/cutie sunt prea mari si intra aer pe langa. Eventual incearca o igienizare a instalatiei.

Daca tot am mentionat de clima, mai am o problema: pe modul inchis, intra aer cald (vara chiar nu am nevoie :D) . E o problema sau asa e ea?
Trebuie sa apesi pe butonul de recirculare si se va inchide o clapeta ca sa nu mai intre aer incalzit de motor.
SX4 SE m16a awd 2011

Offline dragos r

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Gen: Bărbat
    • iasi
Re: filtre mai bune
« Răspuns #2 : 26.Mai.2020, 12:17:06 p.m. »
Multumesc frumos!
  • sx4