Autor Subiect: Tipuri de motorizare GV  (Citit de 1445 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Brum Dun

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • Timisoara
Tipuri de motorizare GV
« : 22.Iul.2020, 09:45:32 p.m. »
Salut, sunt noul posesor al unui GV XL7 din 2006 si as vrea sa stiu cat mai mult despre masina mea. Am rascolit netul dupa datele tehnice si inca am multe neclaritati.
   Stie cineva niste linkuri in care se pot afla tipurile de motorizari, (particularitati) pentru GV, dupa modele, ani? Au motoarele, modelele, coduri specifice fiecarui tip, si sa se poata afla astfel specificatiile despre fiecare?
   A fost destul de anevoios pana acum sa aflu daca distributia e pe lant sau volanta e cu masa dubla sau simpla, de exemplu.

• Grand Vitara XL7

Offline Vecchio

Re: Tipuri de motorizare GV
« Răspuns #1 : 23.Iul.2020, 05:26:48 a.m. »
Ăsta mi se pare edificator și ăsta!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ulise

« Răspuns #2 : 23.Iul.2020, 11:44:04 a.m. »
Salut si bine ai venit pe forum!
XL7 generatia 2 mi se pare diferit fata de GV2,, ca aspect. Cred totusi ca are si varianta de motorizare 1.9 motorina, desi nu apare pe Wikipedia.
XL7 cred eu, nu e prea raspandit in Romania, mai ales generatia  2.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline Leutz

« Răspuns #3 : 23.Iul.2020, 05:10:22 p.m. »
Colegul cred ca are prima generatie. Cea de-a doua s-a fabricat din 2007, din ce se zice pe internet.

Daca are benzina, atunci motorul ar trebui sa fie cel de 2.7 V6. Daca e motorina... cine stie.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Brum Dun

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • Timisoara
« Răspuns #4 : 03.Aug.2020, 01:13:22 p.m. »
Merci de raspunsuri. Modelul meu are motor 2.0 diesel si e din prima generatie xl7.
  • Grand Vitara XL7