Autor Subiect: Intretinere caroserie  (Citit de 21306 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
  • Gen: Bărbat
Intretinere caroserie
« : 05.Aug.2009, 03:57:15 p.m. »
Salutare.

Parchez masina sub niste plopi. Nu am avut timp si chef sa o spal prea des. Acum, cand am spalat-o in sfarsit, observ ca au ramas niste pete multe care nu ies la un spalat obisnuit cu smacolina si presiune.
Aveti idee cam ce ar trebui sa fac sa le scot...?
swift 1.3 GLX

razak

• Vizitator
Re: Intretinere caroserie
« Răspuns #1 : 05.Aug.2009, 04:18:30 p.m. »
polish pentru ca ti-a intrat in lac, dar la ce lac de chocolate avem cred ca dai de vopsea daca nu esti atent :D

Vorbeste cu Cristyyy sa te ajute ;)

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #2 : 06.Aug.2009, 03:31:05 p.m. »
I-am facut o degresare, s-a mai curatat. insa au ramas niste chestii lipite bine, se simt la mana ca niste fire de nisip...
Probabil o sa dau cu niste polish. cand o sa am ocazia....
swift 1.3 GLX

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #3 : 06.Aug.2009, 03:43:17 p.m. »
Salutare.

Parchez masina sub niste plopi. Nu am avut timp si chef sa o spal prea des. Acum, cand am spalat-o in sfarsit, observ ca au ramas niste pete multe care nu ies la un spalat obisnuit cu smacolina si presiune.

Inceraca sa o speli cu  Pur & otet, la mine a facut minuni. Dupa ce se usuca aplica o ceara de protectie.

Offline miocrl

« Răspuns #4 : 06.Aug.2009, 03:45:00 p.m. »
poti s aincerci sa ungi bine cu untura o bucata cat o palma .. poate se dizolva de la untura. nu glumesc

Offline cobra20

« Răspuns #5 : 06.Aug.2009, 03:58:29 p.m. »
ia incearca sa dai cu un sampon cu o concentartie mai mare
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #6 : 10.Aug.2009, 03:44:17 p.m. »
amestec pur cu otet? sau intai pur si apoi clatesc cu otet... ?

Salutare.

Inceraca sa o speli cu  Pur & otet, la mine a facut minuni. Dupa ce se usuca aplica o ceara de protectie.
swift 1.3 GLX

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #7 : 11.Aug.2009, 09:06:10 a.m. »
Nuuuuuuuu..cei de la Pur au un detergent de vase care are in compozitie otet. Scoate petele de pe caroserie si nu ataca vopsea, sau nu am observat.... Cand am acces la apa si spatiu spal masina cu acest Pur, nu s-a intamplat nimic rau la vopsea. Succes!

Offline fireburn

« Răspuns #8 : 02.Oct.2009, 10:07:28 p.m. »
O spal si eu cu pur, si e ok.
E adevarat ca o spal destul de rar eu personal(cand ma duc pe la tara -doar  cateodata)

Offline cobra20

« Răspuns #9 : 02.Oct.2009, 10:19:34 p.m. »
Nu va faceti un obicei sa spalati masina cu detergent de vase sau nu stiu ce, nu face nimic rau in primele 2-5 utilizari dar riscati sa va usuce lacul de tot dupa care va crapa, folositi sampon auto si daca trebuie utilizati intro concentratie mai mare, daca nici asa nu mere cautati argila de curatare, se gaseste si la noi (cautati Sonus, Meguiars sau Chemical Guys la astia avem si distribuitori in tara). Am folosit si eu si sa stiti ca face minuni, scoate niste mizerii pe care nici nu ati crezut ca aveti acolo, mizerie pe care nici o spalare riguroasa nu va scoate
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130