Salutare,
Nu am gasit o postare pe aceasta tema, daca nu e locul potrivit o sa rog un admin sa o mute.
Eu fiind membru pe o pagina de S-Cross din Ungaria, am vazut ca in ultimele zile se discuta despre un up date de soft la motorul de 1.4 BoosterJet, atat la S-Cross, cat si la Vitara.
Pe scurt ar fi vorba despre un up date gratuit, dar care se va face doar celor care cer acest lucru sau semnaleaza probleme in comportamentul masinii la anumite turatii. Din ce am inteles de la ei ar fi vorba despre zvacniri al motorului la mers constant in jurul turatiri de 2000rpm si/sau intarziere la o accelerare mai brusca tot in jurul acestei turatii.
Mesajul original de pe grupul maghiar scris de catre un sef de service din Ungaria: (pentru cei care cunosc limba, pentru restul google translate
)
"Sziasztok
A mai napon jott ki egy szoftverfrissites a motorvezerlore az 1,4 boosterjet motorokra.
2000-es fordulaton tartosan haladva rángatás érezhető vagy lassú motorreakció gyorsításnál ezt javítja ez a frissites.
Nem lesz ertesitve senki mert nem biztonsagi kampany. Csak ügyfélpanasz eseten kell elvegezni.
A 2018.05.31 utan gyartott modellekre nem vonatkozik.
Márkaszervizek ingyenesen frissítik,
amennyiben ez a panasz fenn áll valakinél."
Sincer si eu am mai simtit cateodata la accelerare in jurul valorii de 2000 rpm ca ar raspunde cu intarziere.
Sunt curios daca la noi in tara se va putea face acest up date sau daca a mai auzit cineva de aceasta problema .
Va tin la curent