0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.
... am luat inca o pietricica, ... mi-a afectat parbrizul ...
"Paza" parbrizului o poti face in mai multe feluri: pui degetul mare (de la mina care crezi ca o poti "desprinde" din condus) pe parbriz pt a amortiza lovitura - asta o faci cind circuli pe criblura si stii ca exista posibilitatea de a trece pe linga tine in viteza un zevzec.
pui degetul mare (de la mina care crezi ca o poti "desprinde" din condus) pe parbriz pt a amortiza lovitura
imi este greu sa vizualizez cum ai putea face acest lucru... Asta si conducand...
anticipeaza unde ii va sari piatra in parbriz, pune degetul mare pe locul de impact, asta in timp ce si filmeaza, si conduce masina...
Nu a spus nimeni sa anticipezi UNDE iti va sari piatra. Trebuie sa constientizezi tu asta cind te afli pe un drum in care exista posibilitatea de a primi o lovitura in parriz, In orice loc pe parbriz vei pune degetul, lovitura va fi amortizata, iar filmarea o face automat camera de bord si nu soferul.
1. Daca nu e nevoie sa anticipezi, inteleg ca pur-si-simplu mergi cu dejtu' pe parbriz?! 2. Acuma - pe langa faptul ca mi se pare cam incomod sa ma-ntind pana la parbriz 3. la mersul pe criblura, cel putin, as prefera sa tin, pe cat posibil, ambele maini pe volan;