Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara  (Citit de 91072 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: SARA MOTORS Timisoara
« Răspuns #350 : 27.Ian.2017, 07:06:05 p.m. »
am elucidat eu misterul acelui document RAR - la monetul emiterii acelui document firma nu avea autorizare RAR - drept urmare a existat un proces intre Sara si Ministerul Transporturilor - am scris eu deznodamantul.... - este de apreciat ca sporadic mai exista si comunicare din partea unor dealeri  :good: - cat despre pareri despre Sara - cand numarul clientilor multumiti o sa il depaseasca pe cel al nemultumitilor pe acest forum o sa facem o intalnire la o cafea  ;)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline hugbear

« Răspuns #351 : 27.Ian.2017, 08:49:56 p.m. »
Vom incerca sa schimbam imaginea pe care o avem.
Chiar lucram la asta.
Se pare ca ne ia mai muult timp decat am estimat noi...dar va fi din ce in ce mai bine.
Dați-mi voie să vă fac o sugestie. Din moment ce ați ales acest forum ca una din căile prin care să vă reabilitați imaginea, cred că v-ar ajuta realmente în acest demers dacă ați începe prin a lămuri punctual problemele ridicate aici. Tot public, bineînțeles. Discuțiile „la o cafea” au dezavantajul că încep și se termină în privat, lăsând postările pe care dumneavoastră le vedeți ca „negative” fără un răspuns pertinent care să pună în fața vizitatorilor forumului și argumentele propuse de dumneavoastră.

Chiar m-am inscris aici din dorinta de a discuta, de a invata si de a oferii niste lamuriri.
Vă mulțumim pentru participare. Chiar ăsta e scopul unui forum deschis și ne bucurăm de prezența unui reprezentant al unui dealer oficial. Sperăm să aveți o contribuție substanțială și lămuritoare.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: gabineg, PAR

Offline Cleriq

« Răspuns #352 : 03.Mar.2017, 03:17:07 p.m. »
@Carina Popescu
Buna ziua,
Am inteles ca sunt 2 loturi de masini care sunt retinute pentru teste suplimentare. Am sunat de mai multe ori si am discutat cu unul dintre agentii dvs de vanzari, mi s-a spus ca nu exista alte informatii.
Masina a fost fabricata in 10 februarie. Este posibil sa obtinem si alta informatie decat ca este in teste suplimentare?
Va multumesc
« Ultima Modificare: 22.Mar.2017, 04:34:22 a.m. de hugbear »
  • Suzuki Vitara Passion 2WD 1.6 Benzina Cosmic Black Pearl

Offline tsf

« Răspuns #353 : 20.Mar.2017, 11:06:15 a.m. »
Am facut revizia la 19 100 km la Vitara la Sara Motors.Totul a decurs ok.Am fost servit cu cafea si pogacele.De pe canapea ma uitam cum imi lucreaza la masina.Conditii foarte ok.Iar revizia cadou primita la achizitia masinii chiar a fost cadou!!!Adica nu am platit nimic,nici filtre,nici ulei si nici manopera!!!!Felicitari Sara Motors!
  • suzuki vitara 1.6 passion all grip