Autor Subiect: Probleme motor 1.6 VVT  (Citit de 93790 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Probleme motor 1.6 VVT
« Răspuns #440 : 31.Mai.2019, 09:26:18 p.m. »
Nu se baga la asa ceva ca a vazut si el cum se remanufactureaza/recicleaza anumite chestii la masluitorii de teste.  B-)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline wolfin

« Răspuns #441 : 04.Iun.2019, 12:50:37 p.m. »
s a rezolvat problema la tsi uri.....comon...adica inlocuirea lantului
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline marcone

« Răspuns #442 : 28.Iun.2019, 02:09:08 p.m. »
Citind cateva topicuri de pe aria aceasta (cel cu geometria puntii spate e iarasi relevant) imi dau seama ca in Romania garantia este doar o vorba goala pe baza neonorarii careia diversi parveniti ajunsi la conducerea importatorilor si dealerilor auto isi iau salarii si bonusuri substantiale.
Oamenii astia chiar merg pe reteta: gaseste fraierul si ia-i banii, zici ca nu am depasit faza anilor 90 cand te duceai la Mioveni cu sacosa de bani si dadeai spaga la poarta sa te lase sa intri sa-ti alegi o Dacie cu cat mai putine bube.
Eu unul am la 2 achizitii de "material rulant" nou cumparat din RO pentru care nu am avut nevoie de garantie (pana acum, masina inca mai beneficiaza teoretic) si eram oarecum ignorant in privinta subiectului dar in mod sigur nu-mi voi incerca norocul o a treia oara.
Nu mai vreau sa risc ca banii mei sa lucreze impotriva mea, prefer ca procentul din pretul de achizitie reprezentat de serviciile post vanzare sa duca la oameni care te ajuta la nevoie, nu care cauta sa te faca sa renunti in momentul in care esti nevoit sa apelezi la aceste servicii.
Sper ca cei care se gandesc la o achizitie auto sa citeasca topicul si sa reflecteze bine daca banii lor se duc unde trebuie.

The following users thanked this post: BrSx4, ntire2000, Lerua07, remarque, Fujitsu

Offline ntire2000

« Răspuns #443 : 02.Iul.2019, 12:23:40 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #444 : 02.Iul.2019, 01:20:54 p.m. »
   Un comentariu de pe blogul respectiv :
"Eu nu inteleg de ce a durat trei ani sa mergeti la doar 3 service-uri cand putea-ti intr-o luna sa mergeti si la toate cele 3 reprezentante din Romania la care ati fost si la cea din Ungaria si sa vi se inlocuiasca motorul. Ce ati patit dumneavoastra este consecinta inactiunii in perioada de garantie. Normal ca ei acum spun ce vor ei, pentru ca au dreptul dar in 2015 daca faceati un pic de “scandal” se rezolva problema imediat."
   Si cireasa de pe tort : dupa ce o repara, o vinde !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #445 : 02.Iul.2019, 01:26:18 p.m. »
comentatori din astia avem si pe aici
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Online NicNic

« Răspuns #446 : 02.Iul.2019, 01:29:49 p.m. »
sau purtatori de cuvant
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

« Răspuns #447 : 02.Iul.2019, 01:46:45 p.m. »
   Si cireasa de pe tort : dupa ce o repara, o vinde !

Unii îsi cumpara un obiect pentru a se bucura de el, nu ca sa-si bata capul cu reparatiile.
Eu daca aveam o masina de 4 ani cu motorul la zero km n-o vindeam, dar asta e alegerea mea, altii fac cum vor ca e alegerea lor.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

« Răspuns #448 : 10.Oct.2019, 02:50:31 p.m. »
Salutare,

A fost demarată acțiunea în instanță împotriva dealerului Suzuki, Premium Cars Cluj, în vederea recuperării prejudiciului produs prin neplata reparației motorului defect de nou, reparația fiind efectuată la service-ul autorizat Suzuki, Limuzin Autohaz Debrecen. Acțiunea fost inițiată cu mare întârziere – octombrie 2019 – din mai multe motive, toate independente de voința mea.

Inițial am angajat cea mai bună firmă de avocatură din Bistrița. La sfatul lor am transferat cazul unei alte firme de avocatură din Cluj, recomandată călduros de aceștia. Am început primele preparative cu firma din Cluj pentru începerea acțiunii în instanță abia în iulie.

Surpriză, după ce preparativele au început, mai precis în august 2019, am primit un telefon și un e-mail de la Premium Cars Cluj. Când am primit telefonul eram în concediu și mâncam împreună cu familia la o terasă. Mi-a stat mâncarea în gât. Mi-au propus o convenție amiabilă, fiind băieți buni au fost dispuși să-mi dea pe degeaba aceeași sumă insuficientă (2496,7 euro) promisă mincinos pentru sfârșitul lui mai 2019. Spun pe degeaba pentru că au susținut, citez: ” din documentaţia transmisa ...  nu reiese piesa care a cauzat acest defectul si nici nu se poate argumenta si documenta necesitatea schimbării motorului...”. Spre deosebire de mai 2019, în august mi-au pus și condiții, principala fiind să nu le mai fac publicitate negativă, cu 5000 euro penalități pentru mine dacă nu mă conformez. N-am fost de acord cu propunerea lor.

Observații/întrebări:
1)   Până la începerea preparativelor pentru demararea acțiunii în instanță recuperarea banilor nu mai era posibilă. Când a devenit o certitudine că îi dau în judecată imposibilul a devenit din nou posibil. Să fie doar o coincidență ?
2)   Mi-au mai promis odată că îmi dau 2496,7 euro până la sfârșitul lunii mai 2019. De data asta trebuia să-i cred ?

A mai trecut o lună că le-am trimis răspuns scris, redactat de avocat, la propunerea de convenție și am așteptat o reacție. Le-am cerut doar să-mi deconteze strict banii cheltuiți. N-au avut nici o reacție.

Soluționarea în instanță e un proces de durată.
Vă țin la curent.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: shpeedy, Utilizator_Anonim, toma, wolfin, kellogs, smiley, Soimu, Dogy

Online NicNic

« Răspuns #449 : 10.Oct.2019, 02:57:33 p.m. »
Bafta in recuperarea banilor!
Cat mai grabnica !
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: remarque