0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
........ trebuie sa conduci ca un "domn" - calm, incet si fara manevre bruste
Da asa e iar ce ai semnalat tu m-ai sus nu ti s-a intamplat doar tie! Eu am trecut des prin astfel de situatii in care se ingusteaza un culoar de trecere eventual cu masini si in dreapta dar si in stanga. Ideea e ca daca prinzi viteza te va avertiza/pune frana dar daca mergi mai omeneste nici macar nu va bipai! Deci depinde foarte mult si de viteza avuta in astfel de situatii!
În situația 2 ai semnalizat? Întreb pentru că la mine am văzut că sistemele astea de siguranță țin cont de acest lucru.
Pentru a dezactiva RBS-ul exista un buton separat care trebuie sa-l tii apasat mai multe secunde (spre deosebire de butonul pentru Start/Stop) pentru a inactiva/activa functia. La inactivare ti se va aprinde un led de avertizare in bord (vezi manual sectiunea Operating your vehicle, subsectiunea Radar brake support system (if equipped) 3-64 la 3-80)La intrebarea 2 nu stiu sa raspund.Cazul 1 descris de tine se incadreaza in limitarile sistemului, este similar cu unul din cazurile descrise in manual ca pot genera alerte aiureaCazurile 2 si 3, desi comune in traficul dintr-un oras aglomerat, se incadreaza la condus agresiv. Daca cuvantul agresiv ti se pare prea dur atunci inlocuieste-l cu sportiv
[...]Spun asta pentru ca timp si spatiu era destul insa, pentru ca nu stiu pe ce principii functioneaza sistemul, in anumite situatii (rare de alfel) iti poate face mai mult rau decat bine (situatia 3, de exemplu). [...]