Autor Subiect: SALONUL AUTO BUCURESTI  (Citit de 9074 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aavii

Re: SALONUL AUTO BUCURESTI
« Răspuns #40 : 01.Apr.2018, 06:59:20 p.m. »
Oare emblema"10 ani" lipita pe masina insemna faptul ca acea masina reprezinta o versiune speciala datorata acestui eveniment?
Au o oferta acum la mașinile nou vândute, cu revizii gratuite ( inclusiv piesele) pana pe la 75000 km cu ocazia asta și unii ( dar nu cei din bucuresti ca e prea mult pentru ei) oferă un set de roti complete de iarna ( janta tabla+anvelopa yokohama+senzor presiune) cadou

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Suzuki Vitara S grade

The following users thanked this post: Don Napoleon

Offline enicky

« Răspuns #41 : 15.Mai.2018, 08:26:44 p.m. »
  Sambata am facut o vizita Salonul Auto Bucuresti.
 Varianta scurta a SIAB-ului, expozitia avea o parte de auto si o parte street food. La partea auto am mai gasit si zona drift, cred eu cea mai solicitata, deoarece aproape integral cele 2-3 ore petrecute, mai multi piloti s-au dat cu masini bine preparate.
Ca prezente as mentiona :   Alfa Romeo, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, KIA, Land Rover, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Suzuki, Toyota, Volvo si Lada.
  Absente multe, dar de notat ca Dacia-Renault a "ratat" iarasi !
  O prezenta aparte mi s-a parut a Lada : o berlina interesanta, Lada Vesta, cu toate dotarile posibile, benzinara(1,6), cu un design deosebit, confort interior idem, tabla solida, dar la un pret fara concurenta -7820+tva
Lada Kalina Cross, un break inaltat, dotat cu scut motor, un fel de Sandero dar mai mare, foarte confortabila : 8900+tva. Doua variante interesante mi s-au parut. Ce n-am mai gasit la alte marci in lista de dotari, dar aici erau, au fost urmatoarele : caroserie protejata de coroziune, caroserie izolata fonic si sistem de parcare cu ultrasunete.
 Lada Niva inca traieste, asa cum o stiti, cu cele 2 schimbatoare suplimentare pt."greu", dar este euro 6, in varianta 3 si 5 usi, insa fara AC. Aceeasi tabla ruseasca zdravana. Motoare 1600 si 1700 benzina.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: fireburn, Don Napoleon

Offline shpeedy

« Răspuns #42 : 15.Mai.2018, 09:29:10 p.m. »
Pai daca era Lada, de ce zici ca nu era Dacia-Renault prezenta... ;) Vreo Lada Largus?

Cat priveste tabla ruseasca, ma cam indoiesc ca se mai pastreaza (standarde de securitate, economisire de material, alea-alea; plus ca nu mai ajunge otelul pe gratis din "colonii")... Greutatea totala e in media pentru aceasta categorie de masini.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline fireburn

« Răspuns #43 : 15.Mai.2018, 10:21:17 p.m. »
Kalina cu tractiune integrala ? sau cross moft ?

Offline shpeedy

« Răspuns #44 : 15.Mai.2018, 10:52:03 p.m. »
Cross moft...

Vrei Lada cross-over 4x4 cauta 21116, Tarzan, Tarzan-2 sau Pilgrim...

Offline enicky

« Răspuns #45 : 15.Mai.2018, 10:54:25 p.m. »
Pai daca era Lada, de ce zici ca nu era Dacia-Renault prezenta... ;) Vreo Lada Largus?

Pai nu stiu ce-ai inteles tu, ca amesteci borcanele !
Absenta Daciei e o idee, prezenta reprezentantei Lada e alta !  N-am  inteles ce vrei sa sugerezi.... :-?
Daca te cam indoiesti de tabla... asta e, (se putea observa doar aripi, usi, capote), iar termenul de comparatie era cu Vitara, cred ca ti-ai dat seama.
   De alfel, am dat link-ul, se regasesc acolo detalii...
In foto Kalina Cross in dreapta se vede Lada Niva cu 5 usi(bleumarin).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #46 : 16.Mai.2018, 06:27:05 a.m. »
Ok, hai sa-ti explic: Lada este marca a producatorului AvtoVAZ al carui pachet majoritar apartine acum aliantei Renault-Nissan-Mitsubishi.

Lada Vesta - desi se bazeaza pe o platforma productie proprie AvtoVAZ - are o multime de subansamble Renault Nissan.

Lada Largus, de care am intrebat, este fostul Logan MCV.

Online Leutz

« Răspuns #47 : 16.Mai.2018, 06:47:33 a.m. »
Vestea despre Lada Niva e nemaipomenita. Nu stiam ca modelul clasic mai e in productie.

Daca la pretul si specificatiile de pe site e si suficient de fiabila e mana cereasca pentru forjat la ferma, prin munti, pe la pensiuni cu 'specific' ... si n alte utilizari de-astea ... brute. Acum ca Duster-ul a crescut ca pret, calitate si pozitionare pe piata, asa ca Niva asta e fix ce trebuie categoriilor de mai sus. Cu ceva promovare, ar putea avea succes. Si as pune-o cu incredere la Jimny-vs-... la noi pe forum.

In special variant in 5 usi ...  :x, nebunie.

Pana una-alta in cateva saptamani eu o sa testez chiar la ea acasa Niva aia mai moderna, Chevrolet Niva sau cam asa ceva. Copiloata mea le-a cumparat una parintilor acum ceva timp, sa se dea cu ea in "outback-ul" rusesc, unde s-au retras la pensie. Abia astept  >:).
« Ultima Modificare: 16.Mai.2018, 07:00:58 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #48 : 16.Mai.2018, 07:14:18 a.m. »
Ma mir cum au reusit sa scoata Euro6 motorul de 1.7 de pe Niva sau cum de este posibila comercializarea unei masini noi fara ESP in standard in Romania...

@Leutz: asteptam feedback dupa test-drive. Chevrolet-ul ala Niva si UAZ-ul Patriot le consider masini exotice pentru noi.

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #49 : 16.Mai.2018, 08:12:33 a.m. »
Stiati ca vechea lada niva avea bec la compartimentul motor? Ca sa o poti repara noaptea, producatorul stia cat de fiabila e.
Ca performante offroad vechea generatie era geniala ( roti inguste, inalta, reductor), insa ca si comfort e utilaj agricol.
Chevrolet niva e in productie de la sfarsitul anilor 90, sunt si eu curios cum e noua generatie, cea veche era un fel de tractor cu o caroserie mai draguta, copia un pic prima generatie de sportage la design
Fiind in colaborare cu renault-nissan, care au facut treaba buna pe segmentul lowcost e posibil ca si lada noua sa fie ok.
O mai fi vreun dealer in Bucuresti? Parca vazusem acum 10 ani unu pe centura la intrarea spre Mogosoaia.
Pe de alta parte sa vedem cu embrgoul impotriva Rusiei daca reusesc ceva durabil.
Niva in segmentul ei e o masina clasica deja, iar motorul de 1.7 benzina era un gurmand.
« Ultima Modificare: 16.Mai.2018, 08:23:09 a.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp