Autor Subiect: Reconditionez casete si pompe directie orice model  (Citit de 18157 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline papi_grasu

Reconditionez casete si pompe directie orice model
« : 03.Oct.2013, 10:43:11 a.m. »
Dupa cum spune si titlul reconditionez casete de directie orice marca.
Reconditionarea se face cu kit-uri originale in functie de tipul masini.Pentru cei care sunt mai la distanta se poate trimite caseta prin curierat iar in maxim 3 zile(aici se include si transportul) o primeste inapoi in perfecta stare de functionare,iar pentru cei din zona ofer si demontare/montare pe masina.Timpul aproximativ de lucru la o caseta dureaza intre 5-6 ore.
Locatie VATRA-DORNEI.
Preturile per kit si manopera sunt in functie de marca si model.
Pentru orice model autoturism pretul este de 420 lei+80 lei transport (curierat).
Pentru orice model autoutilitara pretul este de 520 + transport.
Pentru casetele electrice pretul este de 600 lei + transport.
Pompele servo intre 120-220 lei +transport.
Dispun si de cremaliere noi de provenienta GERMANIA si ITALIA pentru anumite marci si modele.Pretul acestora pleaca de la 260 lei pana la 450 .
Mai multe relatii aici pe forum sau la telefon 0742287940.
Colaborez cu cateva service-uri din tara dupa cum urmeaza:
-1 Bucuresti
-1 Ramnicu-Valcea
- 2 Bacau
-1 Buzau
-1 Constanta
-1 Sf.Gheorghe
0742287940

Offline cata quarkk

Re: Reconditionez casete si pompe directie orice model
« Răspuns #1 : 03.Oct.2013, 11:50:45 a.m. »
bine ai venit pe forum!
cred ca vor fi multi incantati de aceasta oferta, mai ales ca sunt multe masini suzuki cu probleme la caseta de directie.
imi poti da un pret pentru reconditionarea casetei la un suzuki ignis? are servo electric, troncane, si singurul remediu temporar este strangerea ei, dar nu poate fi stransa la nesfarsit...

Offline papi_grasu

« Răspuns #2 : 03.Oct.2013, 02:31:05 p.m. »
Bine v-am gasit!
Eu activez pe mai multe forumuri de mai multi ani sub acelasi nickname si reconditionez casete si pompe de trei ani.Am facut training-uri pentru asa ceva si am cel mai mic pret din Romania deci puteti apela cu incredere.
Gata cu laudele :notlst: acum sa  trecem la lucruri mai serioase:
Pentru modelul IGNIS reconditionatul este de 420 lei si transport (curierat 80 lei tur+ retur) cu garantie 2 ani pentru autoturism si 1 an pentru taxi.In caseta se inlocuiesc rulmentii,bucsele,se curata si se rectifica axul cremalier se greseaza cu vaselina speciala.Rulmentii sunt skf explorer si acestia cu cote speciale care nu se gasesc la indemana oricui in comert.Aceasta caseta nu contine decat un singur siemering care este pe post de capac.
Am tot vazut foarte multa lume care incearca sa scape de "troncaneli" zgomote ale casetei strangand acel tachet dar rezultate de durata pozitive sunt in doar 10% din cazuri.
Daca tachetul este blocat zgomotele nu dispar poate doar pentru scurt timp sau deloc.
Multumesc!
0742287940

Offline hugbear

« Răspuns #3 : 03.Oct.2013, 08:01:37 p.m. »
Bine ai venit! Cand iti faci timp, arunca un ochi pe topicul asta si spune-ne cam ce-ai putea face pentru cei cu problema respectiva (pe scurt, se pare ca e vorba de niste bucse, dar poate ai alte idei).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline papi_grasu

« Răspuns #4 : 04.Oct.2013, 11:34:33 a.m. »
Am citit vreo 40 de pagini din 64 si evident este o problema de fabricatie dar mai baieti daca masina iese din garantie cat costa inlocuitul casetei?
Din ce-am vazut eu nimeni nu a incercat sa reconditioneze o astfel de caseta.Ca si idee va pot spune ca am avut astfel de caseta si are mai bine de 1 an de cand este reconditionata.Odata inlocuite bucsele si rulmenti cu altele mai calitative problema dispare aproape definitiv.
Acest model de masina este destul de usoara (1650 kg) si caseta este "tapana" ce este rau in ea sunt componentele mobile care sunt slabe calitativ si probabil si lipsa de vaselina din fabricatie.In multe cazuri piesele aftermarket sunt mai bune decat cele de firma.
Ca si final rog un posesor de xs4 sa trimita o caseta la mine si mai apoi sa puna o parere aici  :angel:
Va reamintesc ca  o fac ca un  hoby si asta este mai presus decat o afacere de aici si preturile foarte mici.
0742287940

Offline Laurentiu

« Răspuns #5 : 04.Oct.2013, 02:21:35 p.m. »
Dupa cum spune si titlul reconditionez casete de directie orice marca.
Locatie VATRA-DORNEI.
Intre Iasi si V. Dornei distanta nu e prea mare. Cu prima ocazie iti voi face o vizita deocamdata de curiozitate.  :)
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline papi_grasu

« Răspuns #6 : 04.Oct.2013, 03:09:39 p.m. »
Esti bine venit.
Distanta nu e mare sunt 230 km.
Eu am facut des acest drum in ultimul timp pe la prietenii stabiliti acolo (NUNTI).Drumul e si el bun!
0742287940

Offline NicNic

« Răspuns #7 : 08.Oct.2013, 10:43:21 p.m. »
[...]
Colaborez cu cateva service-uri din tara dupa cum urmeaza:
-1 Bucuresti
-1 Ramnicu-Valcea
- 2 Bacau
-1 Buzau
-1 Constanta
-1 Sf.Gheorghe

Se pot transmite coordonatele acestor parteneri-service-uri?
Este foarte probabil sa fac o vizita pentru constatarea defectului la o caseta de SX4.

PS.: Prefer Bucuresti sau pe aproape.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline papi_grasu

« Răspuns #8 : 09.Oct.2013, 05:56:48 p.m. »
Se pot transmite coordonatele acestor parteneri-service-uri?
Este foarte probabil sa fac o vizita pentru constatarea defectului la o caseta de SX4.

PS.: Prefer Bucuresti sau pe aproape.

Sigur ca se poate.Pentru a nu fi considerat reclama am sa va transmit numarul de telefon prin p.m.
Service-ul este in Bucuresti si din cate stiu eu este situat undeva pe "trafic greu".
Daca va hotarati sa lucrati cu ei acolo va fi data jos caseta si va fi trimisa la mine.In ziua in care o primesc o rectific si in aceiasi zi o si trimit inapoi.
Multumesc!
0742287940

Offline papi_grasu

« Răspuns #9 : 24.Oct.2013, 07:16:50 p.m. »
Preturile si conditiile raman aceleasi!
Colaboratori  pentru montat -demontat casetele si pompe servodirectie in:
-1 Bucuresti
-1 Ramnicu-Valcea
- 2 Bacau
-1 Buzau