Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 699995 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Am gasit in putine locuri conferinta de presa de aseara a lui Eduard Hellvig :
  https://www.antena3.ro/actualitate/directorul-sri-eduard-hellvig-declaratie-de-presa-in-aceasta-seara-483930.html
   https://www.bzi.ro/eduard-hellvig-directorul-serviciului-roman-de-informatii-a-sustinut-o-conferinta-de-presa-in-aceasta-seara-live-text-663779
   https://ro.sputnik.md/politics/20180824/21457310/hellving-sri-declaratie.html

Apropo : SRI-ului i-a dat la gioale(cu protocoalele), Jandarmeriei i-a dat si ei(cu gazele), acum cine se pregateste/urmeaza, Politia sau Armata?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Ultima Modificare: 25.Aug.2018, 01:17:45 p.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline hugbear

@rexkrokiDAU Statul e forma de asociere a indivizilor pentru eficientizarea apărării împotriva amenințărilor interne și externe. Din perspectiva amenințărilor interne, "problema cu protocoalele" este că unul din dezideratele fundamentale ale crimei organizate este statul dezorganizat. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, și amenințările externe au același deziderat. O simbioză "fortuită"...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: shpeedy, toma

Offline solymir

Laurențiu, o persoană care nu este capabilă să conspecteze, să scoată un rezumat dintr-un text și își argumentează opinia cu "pune mâna și citește x site ce îmi convine" din start are 0 încredere. In acel text nu există vreo informație cum că acele protocoale erau ilegale. 2, este perfect NORMAL ca existența unui protocol secret să fie infirmată, în caz contrar există infracțiunea de dezvăluire a unui secret de stat.

E cam ca la teoria cu Flat Earth. Orice îi întrebi, îți dau linkuri pe site-uri pline de pseudo științe și blabla-uri neverificabile din punct de vedere științific.

Deci, până la urmă, ești sau nu capabil să îți susții singur argumentațiile? Ești capabil să verifici informația citită? Ai citit, de curiozitate, legi și să le înțelegi sensul? In special constituția? Ești capabil să le interpretezi? Atât de multe întrebări...

Uite, hai să discutăm pe marginea Art. 31, alineatul 1, 2 și 3 și cum anumite publicații pot fi neconstituționale din această cauză.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

The following users thanked this post: shpeedy

Offline enicky

Cine a spus  "ca cine doreste sa-si formeze o parere cat mai corecta (potrivit propriei gandiri) despre un anumit subiect, nu poate face acest lucru, chiar daca este din alta tara..." nu poate s-o faca ?! Am spus eu asta?! Daca asta ai inteles, ...nasol ! N-au citit/tradus fiindca n-au vrut, nu-i mai intereseaza, au facut-o  la inceput, au vazut spre ce parte inclina si acum urmeaza sa-i desfiinteze.
  Pana la urma presa e libera, e de cand lumea impartita(dr.,st.), si fiecare o citeste/urmareste pe care  vrea, sau pe ambele.
  Tocmai asta am subliniat mai inainte: Vestul arata cu degetul spre Est, dar oare Vestul nu cumva are si el interesele lui?!
   Este o vorba romaneasca : "Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc eu" !

Mersi de recomandare(de lecturat), dar deocamdata este mai importatnt sa stam cu ochii mari deschisi si sa discernem ce se intampla in jurul nostru !
   Deocamdata, d.p.d.v. economic, asa cum suntem noi(RO), deranjam si pe unii si pe altii(E si V).
   Nu pot sa detaliez, dar acum, important este sa fim mai circumspecti, sa rasucim pe toate partile orice informatie care sugereaza(sau indeamna la) o actiune, abia apoi sa luam o decizie !
   Uite, mi-am amintit una din ideile desprinse din articolul citat, ca exemplu, ca cele 2 posturi tv ar fi impotriva NATO si UE ! Eu n-am auzit sau inteles ca A3 si Rtv sunt impotriva UE sau NATO("o campanie anti-UE, anti-NATO şi anti-SUA") !! Asta cum s-o numi ? Cine inghite asta? Cine nu se informeaza, desigur!

Parerea mea este ca actiunea din 10 August se va repeta, mai mult ca sigur. Sa vina lumea din concedii, sa se linisteasca...
 Deci, repet, mai multa circumspectie si mai multa maturitate nu strica !  Sa nu inghitim nemestecata orice informatie ni se ofera!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline solymir

"Sa nu inghitim nemestecata orice informatie ni se ofera"

Word, bro. Din păcate propaganda e de ambele părți.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline hugbear

On so many levels...

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: gabineg, rexkrokiDAU, enicky, toma

Offline rexkrokiDAU

Din păcate, în viața reală,  se pare că săptămâna are doar cinci zile.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
N-aveti nici o idee ce pierdeti...sa vedeti o campanie politica civilizata...Luna viitoare sunt alegeri si in Suedia. Macar o data sa urmariti o dezbatere televizata suedeza... Cat despre interesele unora si altora... si mai ales cui foloseste aducerea acestor interese in disuctie...dar nu-i nimic. Dracul a reusit cand a convins omul ca nu exista...Ceva n-au lamurit astia de fac praf legile: cum mai prinzi hotul in noile conditii? Ca dupa cum am vazut eu au pus clopotei la toti, nu numai la "servicii"...3 ani pana la prescrierea faptelor? Pai nici macar nu ai timp sa afli ca s-au si prescris...
Cine a scapat , dupa legea veche, cu prescrierea? Nu cumva unul a fost Vantu cu in cazul cu banca? Vreti sa faceti o colectie de articole despre altii ce au tergiversat LEGAL procesele pana instanta a hotarat ca  invinuitul este vinovat dar s-a prescris fapta intre timp? Si acum cu noile termene cine mai plateste? Pai Laurentiu si gasca , ca sunt PSD-isti de buna credinta (ca sa intelegeti ce spun, odata am fost si barman. De cum m-a angajat mi-a spus o colega ca barmanii si vanzatorii nu ajung in Rai! De la cine "trageam" mai mult? De la prieteni si cunoscuti!) iar restul populatiei ca n-are ce face (asa , ca voi si ca mine, ca si eu platesc tainul de la distanta). In nici un caz ai de fura. Multumesc Romania !
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ...

Eu sunt în Malmö pentru o săptămână și am prins ieri o adunare a partidelor politice într-o piațetă, cu muzică, tineri dansând și ceva slogane, dar a venit ploaia și s-a împrăștiat lumea repede...