Autor Subiect: Kit geamuri electrice  (Citit de 5644 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danker

Kit geamuri electrice
« : 15.Feb.2009, 08:10:09 p.m. »
- Este clar ca la reprezentanta este foarte scump, dar sunt situatii.... cand nu ai ce face, e foarte bine ca ai posibilitatea sa mai mesteresti la masinuta ca sa iesi mai ieftin.
Cum ti se pare ca sunt piesele in ungaria ca si pret, se pot achizitiona diverse componente second hand pt ignisurile noastre?
« Ultima Modificare: 15.Feb.2009, 08:24:36 p.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
  • Gen: Bărbat
Re: Service AUSBURG International
« Răspuns #1 : 15.Feb.2009, 08:40:54 p.m. »
Buna.

Ca piese si accesorii second hand Ungaria sta mult mai bine ca noi, la capitolul Ignis (la ei Ignis e un fel de Logan al nostru, bine'nteles ca nu se compara cele 2 masini :).
Treaba e ca trebe sa stii locurile din care sa cumperi diverse piese.
Astfel:
1. Dezmembrari auto: gasesti piese multe, la pret foarte bun, dar fara garantie, din masini accidentate cu dauna totala.
2. Diversi fabricanti (sateliti sau nu) ai fabricii. La acestia se gasesc componente mai mult ce tin de design, de extra's: www.norauto.hu, sau alte site-uri (acum nu imi vin inminte). Majoritatea Ignisistilor cu care tin eu legatura in Ungaria isi cumpara chestii pt. masina de pe acest site.  Mai au si un club, in care daca platesti o taxa simbolica anuala, ai reducere (10-15- chiar 20%) la mai multe service-uri, produse, etc.\
Le-am scris oamenilor de pe forumul din Ungaria,ei au facut mai multe intalniri 
(eu am fost doar la una, mai mica, anul trecut, la Szombathely), daca cineva e interesat, in vara se face la Szeged o intlanire. Acolo se vor putea vedea chiar si tuninguri, etc. Daca ei sunt de acord, poate punem de o intalnire Suzuki/Ignis Club Romania cu Ignis Club Ungaria. Cred ca beneficiile vor fi de ambele parti. Eu ma ofer ca translator :).
Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar

Offline danker

« Răspuns #2 : 15.Feb.2009, 09:00:32 p.m. »
- Grozava propunere, intalnirea celor 2 cluburi, cred ca trebuie studiata cu toata atentia ...sa mai postezi propunerea asta si la topicul de intalniri.
- Pe mine ma interesa sa-mi pun geamuri electrice dar aici pretul ma duce la peste 10milioane de usa :( cum ma sfatuiesti sa fac? as merge pe niste s-h, oare trebuie schimbata si fata interioara a usii sau se poate prinde butoniera si de asta existenta?????
« Ultima Modificare: 15.Feb.2009, 09:04:11 p.m. de danker62 »

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
« Răspuns #3 : 15.Feb.2009, 09:07:41 p.m. »
Danker, automatizari pentru usi se pot pune si pe masini care nu au din fabrica asa ceva.
Am lucrat la o firma ce vindea asa ceva, si setul pentru 2 usi era in jur de 200 Ron (macarale + butoane de actionare), acum 2 ani, cred ca preturile au mai scazut de atunci. In nici un caz nu te vor duce la 1000 ron pentru 2 usi. Nu trebuie sa schimbi geamuri, nimic, doar atasezi macarelele si le legi la instalatia electrica.
Din cate stiu eu, toate variantele de Ignis au pregatite actionare elctrica pentru geamuri, doar ca nu sunt legate. Adica, vii cu mufele corespunzatoare (evenutal faci mufarea ulterior), si legi actionarea electrica de electrica masinii (deja existenta).
Trebuie  sa ma interesez, si te tin la curent.
Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar

Offline danker

Kit geamuri electrice
« Răspuns #4 : 16.Feb.2009, 01:29:06 p.m. »
Nu stiu ce sa zic... unde am intrebat despre kitt-urile alea universale de geamuri electrice mi-au zis ca nu sunt fiabile, se strica imediat, nu stiu ce sa zic .. parca nu m-as risca???? :(

Offline danker

Kit geamuri electrice
« Răspuns #5 : 16.Feb.2009, 08:01:35 p.m. »
Asa cum ti-am zis si eu, este exclus 10 mil pt un geam electric :(

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
Kit geamuri electrice
« Răspuns #6 : 17.Feb.2009, 11:46:43 a.m. »
Post-urile despre CD radio au fost mutate aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php/topic,272.60.html

..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline M_TM

Kit geamuri electrice
« Răspuns #7 : 18.Mar.2009, 10:32:46 a.m. »
Acum cativa ani,prin 2005 am fost nevoit sa cumpar pentru Golf 3 un kit pt.geam.E (era),nu stiu dak mai functzioneaza , o firma in TM care produce pentru fabrici asa ceva .Daca nu ma insel a costat cam 150Euro un kit.Dar cred ca fara motoras.Daca vrei o sa ma interesez

Offline danker

Re: Kit geamuri electrice
« Răspuns #8 : 18.Mar.2009, 02:27:28 p.m. »
Este interesant dar fara motoras.........   :(

Offline LeonardSZK

Re: Kit geamuri electrice
« Răspuns #9 : 20.Mar.2009, 12:10:47 p.m. »
@danker62 Uita-te si aici. Inteleg ca se monteaza pe instalatia veche, lipseste doar "manivela", inlocuita de un "dop". Este pentru doua geamuri si la un pret bunicel. Cred ca am mai vazut asa ceva (recunosc cutia) si prin magazinele de piese auto...
« Ultima Modificare: 20.Mar.2009, 12:12:36 p.m. de LeonardSZK »
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise