uite ce scriam in 06.02.2009 pe topicul dedicat Transalpina:
e adevarat ca in club nu sunt doar SX4, mi-am dat seama si eu dupa ce am scris, dar nu am schimbat ca ideea imi placea tare mult... ce sa-i faci, "defect profesional" intalnit la soferul de SX4 4WD
Gasim noi o varianta convenabila pana la urma... de exemplu putem aloca o zi la Voineasa pentru intalnirea a tuturor celor ce se bucura de un Suzuki cu tot programul de rigoare, cunoastere colegilor de "suferinta", schimb de pareri si experiente, o mica discutie despre suzuki-club.ro, ce este si ce vrem sa devina, un gratarel, o bericica sau dupa preferinte un vin bun sau o cola rece etc. Toate astea pot avea loc intr-o sambata iar duminica cine vrea si poate (adica are cu ce ) alege ca intoarcerea spre casa sa fie pe la portile raiului, sau ma rog, cat mai aproape.
Nu inseamna ca trebuie renuntat la varianta de la Sibiu la Obarsia Lotrului, dar ar fi nevoie de o zi libera de vineri, ceea ce nu e prea greu de realizat. Astfel in trei zile, vineri, sambata si duminica putem impaca si capra si varza. Va las pe voi sa alocati rolurile
Nu e obligatoriu, dar la Voineasa putem sa ne cazam la pensiunea/hotelul Zan. Eu am fost intr-un teambuilding in 2008 si mi-a placut foarte mult.
mai vorbim, mai analizam...
eu zic ca cel mai nimerit ar fi perioada 10-12 Iulie 2009 nu doar pentru mine ci si din considerente generale pe care putem sa le dezbatem cu totii.